Celebrity

17 Σεπτεμβρίου 2024 08:39

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αντέδρασε με ερώτηση δημοσιογράφου - "Θεωρείς ότι είμαι υποχρεωμένη να κάνω διάλογο με εσένα;"

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αντέδρασε με ερώτηση δημοσιογράφου - "Θεωρείς ότι είμαι υποχρεωμένη να κάνω διάλογο με εσένα;"

-

Σε event καλλυντικών βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16/09) η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός μίλησε στις κάμερες και αντέδρασε αρχικά όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα τρίτο παιδί.

"Δεν μπορώ να κάνω νομίζω πια τρίτο παιδί και να θέλω. Καλό είναι να μην τις κάνετε αυτές τις ερωτήσεις γι’ αυτό το λόγο. Γιατί υπάρχουν γυναίκες που ενδεχομένως να μη μπορούν, να μη θέλουν είτε γιατί έχουν μια άλλη ταυτότητα. Είναι καλό γενικά αυτές τις ερωτήσεις με τα παιδιά να τις αποφεύγετε" είπε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν, άλλη δημοσιογράφος ρώτησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου για ποιον λόγο, ενώ τοποθετείται πάνω σε πολλά ευαίσθητα ζητήματα μέσα από τα social media, όταν δέχεται σχετικές ερωτήσεις από δημοσιογράφους δεν απαντά.

"Δεν έχω το δικαίωμα στα δικά μου social media να πω κάτι χωρίς να θέλω να κάνω διάλογο; Θεωρείς ως δημοσιογράφος ότι είμαι υποχρεωμένη να κάνω διάλογο με εσένα; Για ποιον λόγο; Θα τοποθετηθώ, θα πω την άποψή μου, θα είμαι πάντα υπέρ του δικαίου, αλλά το να κάνω συζήτηση παραπάνω που θα παιχτεί στην τηλεόραση είναι ένα άλλο ζήτημα. Θα πρέπει να δώσω τη συγκατάθεσή μου γι’ αυτό, δεν είμαι πάντα διαθέσιμη γι’ αυτό" απάντησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)