Celebrity

16 Σεπτεμβρίου 2024 14:19

Φώτης Σεργουλόπουλος: Αποκάλυψε on air τον λόγο που βάφτισε τον γιο του, Γιώργο

Φώτης Σεργουλόπουλος: Αποκάλυψε on air τον λόγο που βάφτισε τον γιο του, Γιώργο

-

Με αφορμή σχετική συζήτηση στο πλαίσιο της στήλης "Αποψάρα" στο "Πρωίαν σε είδον", ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξέφρασε την άποψη να παίρνει το παιδί το όνομα του παππού και της γιαγιάς. Αυτό, όπως είπε ο παρουσιαστής, έκανε και με τον δικό του γιο, στον οποίο έδωσε το όνομα του πατέρα του.

"Κοίταξε να δεις, δεν είναι του παππού και της γιαγιάς. Είναι το τι αισθάνεσαι. Εγώ βάφτισα τον γιο μου Γιώργο, όπως τον πατέρα μου. Αυτό ήθελα να κάνω. Μου αρέσει να κρατάω το ότι το παιδί θα μεγαλώσει και θα πει ότι είναι ο Γιώργος του τάδε, που ο παππούς του ήταν ο Γιώργος. Αυτό μου αρέσει που υπάρχει.

Από κει και πέρα, όταν υπάρχει μία διαφωνία μεταξύ των παππούδων και των γιαγιάδων, εντάξει, άφησέ τους να διαφωνούν. Το θέμα είναι ότι εγώ υποστηρίζω το όνομα να είναι λίγο πιο παραδοσιακά δοσμένο.

Στους συμμαθητές του γιου μου δεν υπάρχει κανένας Γιώργος σχεδόν. Είναι όλοι «Έκτορας», «Ιππολύτη». Είναι μία μόδα με αυτά τα ονόματα. Δεν θέλω να βάλω τρίτο όνομα, θέλω να ειπωθεί το όνομα ενός από τους προγόνους μου. Μπορεί να πάω και στο όνομα του προπάππου. Αν είναι να τσακωθούν τα δύο σόγια, παίρνεις ένα όνομα από έναν προπάππου" είπε, μεταξύ άλλων, ο Φώτης Σεργουλόπουλος.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)