Celebrity

16 Σεπτεμβρίου 2024 11:36

Η Κάτια Δανδουλάκη για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: "Φαντάζομαι τη Σμαράγδα τώρα"

Η Κάτια Δανδουλάκη για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: "Φαντάζομαι τη Σμαράγδα τώρα"

-

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Ντίνος Καρύδης με την είδηση να βυθίσει στη θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησαν το πρωί της Δευτέρας 16/09 αρκετοί συνάδερφοι του ηθοποιού και ανάμεσα σε αυτούς και η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία είχε συνεργαστεί μαζί του.

Διαβάστε επίσης! Ντίνος Καρύδης: Οι ταινίες, οι σειρές στις οποίες έπαιξε & τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε

«Τον Ντίνο τον αγαπούσα πάρα πολύ. Έχουμε παίξει μαζί, έχουμε γελάσει μαζί. Αρχίζει η ψυχή μου και γίνεται όλο και πιο φτωχή. Η μόνη παρηγοριά είναι να έχει φύγει χωρίς να υποφέρει και εκεί που θα είναι τώρα, ξέρω σίγουρα ότι θα είναι μέσα σε φως. Αλλά δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο πιο φτωχοί γινόμαστε κάθε τόσο και αυτό μου δημιουργεί μεγάλη θλίψη. Μόνο γέλια θυμάμαι από τον Ντίνο. Ήταν ένας εξαιρετικά καλός ηθοποιός, καλός συνάδελφος, ζεστός άνθρωπος, λάτρευε την οικογένειά του. Φαντάζομαι τη Σμαράγδα τώρα. Τα λόγια είναι πολύ λίγα όταν χάνουμε ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων η Κάτια Δανδουλάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό» (μετά το 1:37 λεπτό):

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)