Celebrity

16 Σεπτεμβρίου 2024 11:15

Γιος Γιώργου Πατούλη: "Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδελφάκι μου, έχουμε συζητήσει με τον πατέρα μου και τη σύντροφό του"

Γιος Γιώργου Πατούλη: "Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδελφάκι μου, έχουμε συζητήσει με τον πατέρα μου και τη σύντροφό του"

-

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες ο Γιώργος Πατούλης, καθώς η νέα του σύντροφος, Νάνσυ Κοιλού είναι έγκυος.

Με αφορμή το νέο μέλος στην οικογένεια του πρώην περιφερειάρχη Αττικής, ο γιος του Γιώργου Πατούλη, Αλέξανδρος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή "Buongiorno" και τη Χριστίνα Βουδούρη, δηλώνοντας πανευτυχής.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδερφάκι μου, σε λίγο καιρό θα υποδεχτούμε το νέο μέλος στην οικογένειά μας. Δεν επιθυμώ να κάνω καμία δήλωση στην τηλεόραση, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά ότι θέλω να απέχω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος και ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή. Το θέμα το έχουμε συζητήσει από πολύ νωρίς τόσο με τον πατέρα μου όσο και τη σύντροφό του" δήλωση ο γιος του Γιώργου Πατούλη.

Ο Γιώργος Πατούλης γνωρίστηκε με τη Νάνσυ Κοιλού κατά τη θητεία του στο τιμόνι της Περιφέρειας Αττικής, ενώ εκείνη ήταν στενή του συνεργάτιδα. Ο τέως περιφερειάρχης και η κατά περίπου 30 χρόνια νεότερη σύντροφός του, συζούν στη Γλυφάδα το τελευταίο διάστημα και περιμένουν με προσμονή το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)