Celebrity

16 Σεπτεμβρίου 2024 10:46

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επικοινωνία με την Σμαράγδα Καρύδη μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ντίνου

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επικοινωνία με την Σμαράγδα Καρύδη μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ντίνου

-

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Ντίνος Καρύδης με την είδηση να βυθίσει στη θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Η δυσάρεστη είδηση σχολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή “Happy Day” με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύπτει την επικοινωνία που είχε με την κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη μετά τον θάνατο του.  

Διαβάστε επίσης! Ντίνος Καρύδης: Η τελευταία κοινή εμφάνιση με τη σύζυγό του και την κόρη τους, Σμαράγδα Καρύδη (Photos)

«Θα ξεκινήσω εκφράζοντας τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ντίνου Καρύδη. Εγώ ήδη μίλησα με μηνύματα με τη Σμαράγδα. Είχε κάποια προβλήματα υγείας αλλά όπως και να ‘χει, όταν ένας άνθρωπος φεύγει και μάλιστα ένας σπουδαίος ηθοποιός, είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή κυρίως για την οικογένειά του. Από κει και πέρα, έχουμε πει ότι για τους αγαπημένους ανθρώπους του θεάματος, τουλάχιστον μένουν μέσα από το έργο τους, τις ταινίες τους. Αφήνουν μία παρακαταθήκη. Ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του “Happy Day”.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)