Celebrity

16 Σεπτεμβρίου 2024 10:03

Πρεμιέρα για το "Πρωινό": Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα - "Είναι πραγματικά η χειρότερη στιγμή της χρονιάς"

Πρεμιέρα για το "Πρωινό": Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα - "Είναι πραγματικά η χειρότερη στιγμή της χρονιάς"

-

Το "Πρωινό" επέστρεψε στις οθόνες μας τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, με τον Γιώργο Λιάγκα στο τιμόνι της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας. Η επιτυχημένη εκπομπή του ΑΝΤ1 θα συνεχίσει και φέτος να προβάλλει θέματα κοινωνικά, αστυνομικά, πολιτικά, lifestyle, όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και μας απασχολούν, αλλά και όλα όσα κάποιοι δεν τολμούν να θίξουν.

Ο Γιώργος Λιάγκας καλημέρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής, ενώ στην έναρξη ανέφερε, μεταξύ άλλων: "Σας το έχω ξαναπει, είναι πραγματικά η χειρότερη στιγμή της χρονιάς. Όχι επειδή μπροστά μας είναι ένας μαραθώνιος 200 εκπομπών αλλά πραγματικά ότι πρέπει να κάνουμε έναρξη με τα καλά μας. Είναι η πρώτη χρονιά που δεν έβαλα ούτε καλά, ούτε τίποτα… Όπως σας άφησα, έτσι σας βρίσκω. Απλώς το έπλυνα και το φόρεσα. Είμαστε στο ίδιο πνεύμα, δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά πράγματα στην εκπομπή. Όπως μας αφήσατε, έτσι μας ξαναβρίσκετε. Είμαστε μία εκπομπή που θα είμαστε μέσα στην επικαιρότητα, τo lifestyle. Είμαστε μία καθαρόαιμη infotainment εκπομπή. Λίγο πειράξαμε τους συνεργάτες, με μεγάλη χαρά έχουμε υποδεχτεί και καινούργιους φέτος".

Κατόπιν ο Γιώργος Λιάγκας μας σύστησε έναν έναν τους συνεργάτες του, ενώ από την έναρξη απουσίαζε η Ελένη Βουλγαράκη.

Φέτος, στη δοκιμασμένη παρέα των Τάσου Τεργιάκη, Φωτεινής Πετρογιάννη, Άριας Καλύβα και Ελένης Βουλγαράκη, οι οποίοι πάντα έχουν στη φαρέτρα τους αποκλειστικά ρεπορτάζ, προστίθεται και η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία θα συμπληρώσει την πολύ δυνατή ομάδα του "Πρωινού".

Παράλληλα ο Βαγγέλης Περρής θα σχολιάζει με το χαρακτηριστικό καυστικό του ύφος όλα τα θέματα, δίνοντας επιπλέον πληροφορίες.

Η κουζίνα του "Πρωινού" θα γεμίζει με νέες γεύσεις, αρώματα και συνταγές από τον καταξιωμένο σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου, ο οποίος θα δίνει και φέτος φρέσκιες μαγειρικές ιδέες, αλλά και κλασικές συνταγές για όλα τα γούστα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)