Celebrity

15 Σεπτεμβρίου 2024 20:30

Κατρίνα Τσάνταλη: Παιχνίδια στον κήπο με τον 7 μηνών γιο της - Η τρυφερή ανάρτησή της

Κατρίνα Τσάνταλη: Παιχνίδια στον κήπο με τον 7 μηνών γιο της - Η τρυφερή ανάρτησή της

-

Μια τρυφερή ανάρτηση με τον γιο της έκανε στο Instagram η Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία απολαμβάνει στο έπακρο την μητρότητα.

Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων πριν επτά μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι που αποτελεί τον καρπό του έρωτά της με τον Ανδρέα Βούλγαρη. Η Κατρίνα Τσάνταλη προστατεύει πολύ την προσωπική της ζωή, ενώ πριν από δυόμιση περίπου μήνες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες με τον γιο της και τον Ανδρέα Βούλγαρη.

Η ίδια είχε γράψει τότε: "Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας σήμερα και μου στέλνουν από το πρωί φωτογραφίες με το βιβλίο μου σε σχολικές τάξεις. Την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος μας, ήταν μάλλον σατανική σύμπτωση να γίνει ένας μικρός χαμός (έλα Χριστέ και Παναγία) για το βιβλίο μου «Οικογένεια είναι..». Είμαι πραγματικά περήφανη γι’αυτό το βιβλίο μου, το μήνυμα του οποίου είναι ένα. ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ να μη νιώσει δυσάρεστα για την οικογένεια του. ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ να μη μείνει ακάλεστο σε πάρτυ συμμαθητών του. Τα παιδιά δεν ξεχωρίζουν το ένα το άλλο αν δεν μάθουν να το κάνουν.

Στο βιβλίο μου παρουσιάζεται κάθε οικογένεια που μπορείς να συναντήσεις. Και κλείνει με ένα μεγάλο πάρτυ στο οποίο είναι καλεσμένα όλα τα παιδιά της τάξης και οι γονείς τους.

Οικογένεια είναι… μια αγκαλιά όπου το παιδί μεγαλώνει με αγάπη και ασφάλεια. Οικογένεια είναι… να ζει με ευτυχισμένους ανθρώπους. Οικογένεια είναι… άνθρωποι που φροντίζουν ο ένας τον άλλον. Μια κόκκινη κλωστή συνδέει όλα τα παιδιά του κόσμου, στέλνοντας ένα και μοναδικό μήνυμα… Κανένα παιδί δεν πρέπει να βιώνει περιθωριοποίηση, απόρριψη, εκφοβισμό, επειδή η οικογένειά του πιθανόν να μη μοιάζει με τις οικογένειες των υπόλοιπων παιδιών".

Το πρωί της Κυριακής, η Κατρίνα Τσάνταλη έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία του γιου της, εν μέσω πρωινού παιχνιδιού στον κήπο. Υπάρχει κάτι πιο όμορφο;

Δες το τρυφερό στιγμιότυπο:

Τσαντάλη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)