Celebrity

15 Σεπτεμβρίου 2024 16:28

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους! Ποιος γνωστός ηθοποιός το "πρόδωσε";

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους! Ποιος γνωστός ηθοποιός το "πρόδωσε";

-

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό της κόρης τους, πριν 9 περίπου μήνες. Το ζευγάρι, έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες της βάφτισης, ενώ το κρατάει το όνομα της επτασφράγιστο μυστικό!

Ωστόσο, σήμερα η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε στη βάφτιση του γιου του ηθοποιού Αλέξανδρου Καλπακίδη, με τον συμπρωταγωνιστή της στις «Άγριες Μέλισσες» Κωστή Σαββιδάκη να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη κατά λάθος!

«Δανάη Μιχαλάκη όσο για την κούκλα Έλλη σου που δεν με πήρε με καλό μάτι, την τρόμαξαν τα μούσια, να την χαίρεσαι και εσύ και να την καμαρώνεις…» έγραψε ο ηθοποιός, αποκαλύπτοντας ότι το όνομα που θα πάρει η κόρη των ηθοποιών είναι… Έλλη.

«Τα παιδιά έχουν ήδη βρει το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, αλλά δεν θέλουν να το αποκαλύψουν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα δώσουν όνομα από τις γιαγιάδες. Έτσι είχαμε κάνει κι εμείς με τη σύζυγό μου στη Δανάη» είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μιχαλάκης, ο πατέρας της Δανάης Μιχαλάκη σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)