Celebrity

15 Σεπτεμβρίου 2024 15:00

Φώτης Ιωαννίδης: Γνώρισε την Ελένη Βουλγαράκη στην οικογένειά του;

Φώτης Ιωαννίδης: Γνώρισε την Ελένη Βουλγαράκη στην οικογένειά του;

-

Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

Η δημοσιογράφος και ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι σε σχέση τον τελευταίο χρόνο και όπως φαίνεται είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένοι.

Μάλιστα, σύμφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, ο Φώτης Ιωαννίδης και η Ελένη Βουλγαράκη έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, ο Φώτης Ιωαννίδης γνώρισε την σύντροφό του στην οικογένειά του ενώ και η Ελένη Βουλγαράκη έχει γνωρίσει τον καλό της στους γονείς της.

 Η Ελένη Βουλγαράκη σε πρόσφατες δηλώσεις είχε πει για την προσωπική της ζωή: «Είμαι πολύ καλά. Δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι διαφορετικό, κινούμαι φυσιολογικά. Αν κάθομαι και σκέφτομαι αν θα κάνω κάτι για να μην πει κάποιος κάτι, ειδικά για κάτι φυσιολογικό, το έχω χάσει το παιχνίδι. Κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου και δεν με νοιάζει οτιδήποτε κακοπροαίρετο πει ο οποιοσδήποτε για την προσωπική μου ζωή. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν, είμαι πολύ ευτυχισμένη και δεν με αφορά καθόλου να το δείξω και να το μοιραστώ».

Δείτε επίσης - Ελένη Βουλγαράκη: Η ανάρτηση μετά το γκολ του Φώτη Ιωαννίδη με την Εθνική Ελλάδος

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)