Celebrity

14 Σεπτεμβρίου 2024 13:20

Ευγενία Σαμαρά: "Ήθελα πολύ να κάνω κωμωδία μετά τον Σασμό, είμαι αγχωμένη γιατί…"

Ευγενία Σαμαρά: "Ήθελα πολύ να κάνω κωμωδία μετά τον Σασμό, είμαι αγχωμένη γιατί…"

-

Ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή του Τάσου Ιορδανίδη και της Ζωής Κρονάκη στην ΕΡΤ έκανε το Σάββατο 14/9 η Ευγενία Σαμαρά.

Μέσα σε όλα η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στο τηλεπαιχνίδι «Switch» όπου παρουσιάζει αλλά και στον ρόλο της στη νέα κωμωδία του Mega, «Έχω παιδιά», που θα την απολαμβάνουμε φέτος.

«Το αγάπησα πάρα πολύ το Switc. Με ενθουσίασε! Και έχει μια άλλη λειτουργία αυτή του ηθοποιού. Είναι τόσο ανοιχτό, τόσο ευχάριστο. Είναι ένα παιχνίδι που με βοηθάει και στη δική μας δουλειά. Μου υπενθυμίζει ότι η δουλειά μας είναι ένα παιχνίδι. Υπάρχουν πολλές δουλειές που έχουν συνάφεια με άλλες και κρίνονται από το αποτέλεσμα. Είναι ένα τόσο ανοιχτό πράγμα που δεν παίρνει κάποιος τη δουλειά κάπου. Δεν μου λέει κάτι ένα πτυχίο ή κάποιος σου έχει πει δυο πράγματα. Είναι βοηθητικό; Δεν το συζητώ», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Δείτε επίσης - Η Ευγενία Σαμαρά έγινε 37 χρονών: Οι φωτογραφίες και το δημόσιο μήνυμα

Στη συνέχεια η Ευγενία Σαμαρά πρόσθεσε: «Θέατρο δεν θα κάνω γιατί δεν μου βγαίνουν οι χρόνοι. Το μόνο που θέλω είναι να ταξιδεύω! Τα επόμενα ταξίδια που θέλω είναι Βιετνάμ, Καμπότζη, Λάος και Ιαπωνία. Μου αρέσουν τα πιο περίεργα και μακρινά ταξίδια. Την Ευρώπη δεν την σνομπάρω καθόλου αλλά μου κάνει ότι είναι δυτικός πολιτισμός, πιο οικείος. Θέλω κάτι διαφορετικό!».

«Παίζω πρώτη φορά σε κωμωδία. Αισθάνομαι πολύ ωραία. Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ να το κάνω. Είχα πει ότι δεν θα κάνω κάτι γιατί έρχομαι από τον Σασμό και δεν ήθελα να ακολουθήσει κάτι δραματικό. Μου ήρθε η κωμωδία γιατί αυτό ήθελα! Ήρθε με την πιο ωραία συνθήκη, με ένα ωραίο κείμενο. Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου που παίζουμε μαζί είναι καταπληκτικός, έχουμε ταιριάξει πάρα πολύ και στη χημεία. Και όλο το καστ έχει στηθεί πολύ ωραία. Είμαι πολύ αγχωμένη γιατί δεν ξέρω τι βγαίνει. Νομίζω ότι κάπως μου πάει η κωμωδία, δεν ξέρω αν θα βγει. Γυρίζουμε πράγματα, δεν έχουμε δει υλικό και δεν ξέρω τι γίνεται.

Όταν είμαστε στην ίδια δουλειά δεν εμπιστεύομαι εύκολα, όχι επειδή δεν εμπιστεύομαι την κρίση τους. Αλλά επειδή κολυμπάμε στην ίδια θάλασσα, δεν έχουμε άλλο βλέμμα. Εμπιστεύομαι τη μητέρα μου γιατί είναι ένα πιο αγνό μάτι. Ειδικά στα τηλεοπτικά έχει μεγάλη σημασία. Παρόλα αυτά έχω φίλους και ανθρώπους που τους είπα να με πάρουν να μου πουν πώς είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευγενία Σαμαρά.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)