Celebrity

13 Σεπτεμβρίου 2024 23:19

My Style Rocks: Έξαλλη φιναλίστ με την απόρριψή της! "Ρε κυρία μου, ποιες είναι οι δυνατές κοπέλες;"

My Style Rocks: Έξαλλη φιναλίστ με την απόρριψή της! "Ρε κυρία μου, ποιες είναι οι δυνατές κοπέλες;"

-

Έξαλλη έγινε αμέσως μετά την ήττα στο bootcamp του My Style Rocks το βράδυ της Παρασκευής η Τάμτα, η οποία δεν δέχθηκε την αρνητική γνώμη των κριτών. «Αδικήθηκα πάρα πολύ! Πάρα, πάρα, πάρα πολύ! Όχι λίγο» είπε στην Emilia Vodos.

«Νιώθω χάλια! Νιώθω αδικημένη, ναι. Σίγουρα. Και πολύ, βασικά, θυμωμένη. Θυμωμένη με την Έλενα Χριστοπούλου γιατί αυτή ήταν που μου είπε ότι πέρασαν πιο δυνατές κοπέλες. Ρε κυρία μου, ποιες είναι οι δυνατές κοπέλες; Να μου δείξεις μία που πέρασε πριν από μένα, ποια; Με ένα παντελόνι και με ένα μπούστο; Αλήθεια τώρα; Μήπως δεν βλέπω εγώ κάτι; Ούτε καν συζητήθηκε αυτό που έχω φτιάξει, αλλά είπε ότι είμαι μια αδύναμη παίκτρια. Hello, αδύναμη παίκτρια! Που το βρήκατε για αδύναμη παίκτρια; Θα ψάχνετε την Τάμτα αλλά τελείωσε» τόνισε η παίκτρια που απορρίφθηκε και από τους τρεις κριτές του My Style Rocks στην πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)