Celebrity

13 Σεπτεμβρίου 2024 15:00

Τσιμτσιλή σε Παπανώτα: "Πριν την πρεμιέρα διαβάζω ότι διεκδικείς την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ;"

Τσιμτσιλή σε Παπανώτα: "Πριν την πρεμιέρα διαβάζω ότι διεκδικείς την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ;"

-

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος, μιλώντας στο ραδιόφωνο Talk 989, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

"Να σου πω το σκέφτομαι, γιατί δεν βλέπω κάποιον υποψήφιο να το συμμαζέψει", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας και πρόσθεσε: "Να σου απαντήσω σοβαρά. Θα δω ποιοι βάζουν υποψηφιότητα και αν κρίνω ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ο συνεκτικός κρίκος που χρειάζεται η κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ για ενωθούν οι όλοι οι υπόλοιποι από κάτω, τότε θα βάλω και εγώ υποψηφιότητα".

Το μεσημέρι της Παρασκευής (13/09) ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε στις τελικές πρόβες του Happy Day πριν την πρεμιέρα της Δευτέρας (16/09), με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να τον ρωτά αν θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

"Συγγνώμη στην πρόβα, μια μέρα πριν την πρεμιέρα που πρέπει να είμαι ήρεμη, διαβάζω ότι διεκδικείς την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ;" λέει στον Δημήτρη Παπανώτα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με εκείνον να της απαντάει: "Δεν διεκδικώ, είπα ότι το σκέφτομαι. Και θα έπρεπε να είσαι ευτυχής που θα κάνεις εκπομπή με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης".

"Μυαλό δεν βάζει παιδιά. Αντί να ηρεμήσεις, να κάτσεις στα αυγά σου, να κάνουμε Happy Day, θες προεδριλίκια; Την Δευτέρα – εδώ θα είσαι – 7:45 εδώ. Πρόσεχε τι θα δηλώσεις, μη με ταράζεις μέσα στο Σαββατοκύριακο" ανταπαντά η παρουσιάστρια.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)