FLife

13 Σεπτεμβρίου 2024 14:42

Η Αναστασία έδωσε "ΡΥΘΜΟ" στο 1o Exclusive Live Event "Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ" της σεζόν!

Η Αναστασία έδωσε "ΡΥΘΜΟ" στο 1o Exclusive Live Event "Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ" της σεζόν!

-

Το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας, Αναστασία, εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης στο 13ο Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 λέγοντάς μας το δικό της ξεχωριστό “Allo”, παρέα με τον Μιχάλη Ρακιντζή!

Ρακιντζής

Αναστασία

Το απόλυτο “back to school” event της χρονιάς πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas, με την αγαπημένη Αναστασία, να αποχαιρετά το καλοκαίρι και να μας βάζει με τον καλύτερο μουσικό τρόπο σε “back to school” διάθεση! Η οικοδέσποινα και ραδιοφωνική παραγωγός του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, Γιώτα Τσιμπρικίδου, καλωσόρισε επί σκηνής την Αναστασία, η οποία μέσω συζητήσεων και παιχνιδιών, μοιράστηκε με το κοινό στιγμές από τη ζωή αλλά και την πορεία της στην μουσική.

Ρυθμός

Η τραγουδίστρια, έχοντας αποσπάσει το χειροκρότημα των ακροατών του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 ερμηνεύοντας προσωπικές επιτυχίες όπως το «Μυστικό», «Αμαρτίες», «Ακρόπολη» και «Λίγο Λίγο», υποδέχτηκε στη σκηνή τον καλεσμένο της, Μιχάλη Ρακιντζή. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, συνθέτης και δημιουργός, αφού τραγούδησε με το δικό του μοναδικό τρόπο “S.A.G.A.P.O” στην κατάμεστη αίθουσα, ένωσε τη φωνή του με της Αναστασίας, ερμηνεύοντας παρέα διαχρονικές επιτυχίες του όπως το «Δικός σου για πάντα».

Ρακιντζής

Το 13o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» σήμανε την έναρξη της σεζόν με τη βραβευμένη αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas στο The Mall Athens να γεμίζει με τη φωνή του κοινού! Οι ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 ενώθηκαν για ακόμη μια φορά μέσα από τις ερμηνείες αγαπημένων καλλιτεχνών και τον μαγικό συνδυασμό δυο διαφορετικών μουσικών ειδών!

Αναστασία

Γιώτα Τσιμπρικίδου

Κούτρας - Κρητικού

Η Δέσποινα Κρητικού (Διευθύντρια Προγράμματος του ΡΥΘΜΟΥ 94.9) με τον Χρήστο Κούτρα (Διευθυντή του FTHIS) πριν την έναρξη του 13ου Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ»

Κατινάκης

Ο Γιάννης Κατινάκης (ραδιοφωνικός παραγωγός του ΡΥΘΜΟΥ 94.9) με την Μαρία Γεωργάκαινα (ραδιοφωνική παραγωγός του ΡΥΘΜΟΥ 94.9) κατά την διάρκεια του 13ου Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ»

Ζηρδέλη

Η Άννα Ζηρδέλη (ραδιοφωνική παραγωγό του ΡΥΘΜΟΥ 94.9)  με τον Αλέξη Μαρκάζο (ραδιοφωνικό παραγωγό του ΡΥΘΜΟΥ 94.9) πριν την έναρξη του 13ου Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ»

Ρυθμός 949

Πέφτει η Νύχτα

Αναστασία


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FTHIS.GR (@fthis.gr)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)