Celebrity

13 Σεπτεμβρίου 2024 13:40

Ελπίδα Ιακωβίδου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς γνώρισε τον Τζώνη Καλημέρη

Ελπίδα Ιακωβίδου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς γνώρισε τον Τζώνη Καλημέρη

-

Σε νέα σχέση βρίσκεται, όπως έχει γίνει γνωστό ο Τζώνη Καλημέρης, που είναι ζευγάρι με την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο, Ελπίδα Ιακωβίδου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Όμορφη μέρα" στο ΡΙΚ της Κύπρου έχει "κλέψει" την καρδιά του ισχυρού άντρα της τηλεόρασης, ενώ οι δυο τους, παρότι κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, δεν κρύβουν τη σχέση τους.

Μάλιστα η Ελπίδα Ιακωβίδου σε συνέντευξη της στο Down Town Κύπρου που πρόκειται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη Κυριακή, αποκάλυψε μετά από σχετική ερώτηση, πώς έγινε η γνωριμία τους.

"Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών φίλων. Αν και ήξερε ο ένας τον άλλο, ονομαστικά, δεν έτυχε προηγουμένως να γνωριστούμε από κοντά. Βρεθήκαμε, λοιπόν, σε μια κοινή παρέα, σε περίοδο διακοπών. Και έχω να σου πω ότι, κατά την πρώτη μας συνάντηση, του απηύθυνα τον λόγο στον πληθυντικό. Και βεβαίως, αυτό οφειλόταν στον σεβασμό και τον θαυμασμό που έχω προς τον συγκεκριμένο άνθρωπο και την επαγγελματική του πορεία. Φυσικά, ο ίδιος, χαμογελώντας και με την ευγένεια που τον διακρίνει, αμέσως με προέτρεψε να μιλάμε στον ενικό…" δήλωσε η Ελπίδα Ιακωβίδου, σύμφωνα με το Like.com.cy.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)