Celebrity

13 Σεπτεμβρίου 2024 09:39

Νικόλ Κίντμαν: Η πρώτη ανάρτηση και το συγκινητικό μήνυμα μετά τον θάνατο της μητέρας της

Νικόλ Κίντμαν: Η πρώτη ανάρτηση και το συγκινητικό μήνυμα μετά τον θάνατο της μητέρας της

-

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τη Νικόλ Κίντμαν, καθώς η Αυστραλοαμερικανίδα ηθοποιός θρηνεί την απώλεια της μητέρας της.

Η 57χρονη μάλιστα παρότι κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στο Φεστιβάλ Βενετίας 2024, δεν βρισκόταν στην τελετή απονομής, διότι έπρεπε να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί την απώλεια.

Το πρωί της Παρασκευής (13/09) η Νικόλ Κίντμαν έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, η 57χρονη ηθοποιός ανέβασε σπάνιες φωτογραφίες της μητέρας αλλά και της αδελφής της, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους της συμπαραστάθηκαν.

"Η αδερφή μου και εγώ μαζί με την οικογένειά μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την έκρηξη αγάπης και καλοσύνης που νιώσαμε αυτή την εβδομάδα. Κάθε μήνυμα που λάβαμε από εκείνους που αγάπησαν και θαύμασαν τη Μητέρα μας σήμαινε περισσότερα για εμάς από όσα θα μπορέσουμε ποτέ να εκφράσουμε. Σας ευχαριστούμε από όλη την οικογένεια που σέβεστε την ιδιωτικότητά μας, καθώς φροντίζουμε ο ένας τον άλλον" έγραψε στην ανάρτησή της η Νικόλ Κίντμαν.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: afpforum

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)