Celebrity

12 Σεπτεμβρίου 2024 18:30

"Λύγισε" ο Κούλλης Νικολάου: "Ε, τι μου κάνετε…άντε"

"Λύγισε" ο Κούλλης Νικολάου: "Ε, τι μου κάνετε…άντε"

-

Την Πέμπτη 12/9 ο Κούλλης Νικολάου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», και μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και τη μητέρα του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και «έσπασε».

«Tο ’80 εγώ ήμουν 10 χρονών, το σπίτι μας ήταν έτοιμο να γκρεμιστεί στο χωριό. Είμαι ο δέκατος, λέω πράγματα για να τα εντάξουμε στο ιστορικό πλαίσιο, και τα μεγαλύτερα αδέλφια μου έπεισαν τον πατέρα μου ότι πρέπει να χτίσει κάτι κάπου για να φύγουμε. Ο πατέρας μου θα έχτιζε, λοιπόν, ένα μικρό σπιτάκι στο χωριό που είχαμε γη και τα μεγάλα μου αδέλφια τον έπεισαν να την αξιοποιήσει. Οι τέσσερις μικροί είναι γεννημένοι Γενάρη και εγώ… ξέφυγα και πήγα Ιούλιο! Και ο λόγος ήταν μεταφυσικός, για να μην γεννηθώ Αιγόκερως αλλά Λιοντάρι. Αχ, τι μου βάλατε τώρα! Τι μου βάλατε τώρα», είπε ο Κούλλης Νικολάου και «λύγισε»!

Δείτε επίσης - Κούλλης Νικολάου: Η τρυφερή φωτογραφία με την σύζυγό του στις διακοπές τους

«Τι μου βάλατε τώρα! Αυτόν τον αγαπώ πολύ! Αυτόν, τον μικρό, τον αγαπώ πολύ! Αχ…Ε, τι μου κάνετε τώρα! Άντε», πρόσθεσε συγκινημένος ο Κούλλης Νικολάου όταν είδε την μητέρα του στη γιγαντοοθόνη του πλατό.

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)