Celebrity

12 Σεπτεμβρίου 2024 12:18

Γιώργος Πατούλης: Τι είπε όταν οι "Αταίριαστοι" του ευχήθηκαν on air για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

Γιώργος Πατούλης: Τι είπε όταν οι "Αταίριαστοι" του ευχήθηκαν on air για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

-

Μια από τις πιο ωραίες περιόδους στη ζωή του βιώνει τους τελευταίους μήνες ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, αφού η σύντροφός του, Νάνσυ Κοιλού είναι έγκυος.

Τόσο ο Γιώργος Πατούλης, όσο και η σύντροφός του, από την αρχή της σχέσης τους διατηρούν χαμηλούς τόνους, κρατώντας την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το πρωί της Πέμπτης (12/09) ο Γιώργος Πατούλης βρέθηκε στο πλατό των "Αταίριαστων", οι οποίοι στο κλείσιμο της συζήτησης του ευχήθηκαν δημόσια για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

"Σας καλημερίζουμε κύριε Πατούλη, να σας ευχηθούμε και με το καλό. Μάθαμε και τα ευχάριστα…" είπε αρχικά ο Γιάννης Ντσούνος.

"Με το καλό και συγχαρητήρια" ευχήθηκε με τη σειρά του ο Χρήστος Κούτρας.

"Ό,τι προωθείται στη ζωή είναι καλό και βεβαίως ευχαριστώ πολύ" σχολίασε με τη σειρά του Γιώργος Πατούλης.

Ο Γιώργος Πατούλης με τη Νάνσυ Κοιλού κατά τη θητεία του στο τιμόνι της Περιφέρειας Αττικής, ενώ εκείνη ήταν στενή του συνεργάτιδα. Ο τέως περιφερειάρχης και η κατά περίπου 30 χρόνια νεότερή του σύντροφός του, συζούν στη Γλυφάδα το τελευταίο διάστημα και, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, περιμένουν με προσμονή το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)