Fashion

12 Σεπτεμβρίου 2024 16:40

MTV VMAS 2024: Η Πάρις Χίλτον εμφανίστηκε με δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας

MTV VMAS 2024: Η Πάρις Χίλτον εμφανίστηκε με δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας

-

Ξημερώματα της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου έγιναν στο UBS Arena στο Elmont της Νέας Υόρκης τα MTV VMAs για το 2024.

Η Τέιλορ Σουίφτ σάρωσε, καθώς απέσπασε 7 βραβεία, ενώ ήταν υποψήφια σε 12 συνολικά κατηγορίες. Εντυπωσιακές ήταν και οι εμφανίσεις στο κόκκινο χάλι με τους καλεσμένους να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Διαβάστε επίσης! MTV VMAs 2024: Η λίστα με τους νικητές - Σάρωσε η Τέιλορ Σουίφτ

Μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της βραδιάς ήταν η Πάρις Χίλτον, η οποία επέλεξε δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας. Η διάσημη κληρονόμος εμφανίστηκε με φόρεμα της Celia Kritahrioti και έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμα μια φορά. Συγκεκριμένα το φόρεμα της Πάρις Χίλτον ήταν ένα άκρως λαμπερό custom silver dress με cut outs και εντυπωσιακό μπούστο Celia Kritharioti Couture. Το outfit συμπλήρωσαν ασημί λαμπερά αξεσουάρ & clutch, αλλά και κομψές γόβες, όλα απόλυτα συνυφασμένα με την δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Πάρις Χίλτον

Πάρις Χίλτον

Αξίζει να σημειωθεί πως η Πάρις Χίλτον είχε επιλέξει ξανά δημιουργία της Celia Kritahrioti, λίγους μήνες πριν και συγκεκριμένα στα γενέθλιά της, τον περασμένο Μάρτιο.

Photo Credits: AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)