Celebrity

12 Σεπτεμβρίου 2024 11:00

Μαρίνα Σάττι: Το unfollow στην Κατερίνα Σαλακά μετά το επεισόδιο στον Λυκαβηττό

Μαρίνα Σάττι: Το unfollow στην Κατερίνα Σαλακά μετά το επεισόδιο στον Λυκαβηττό

-

Πολύς ντόρος δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες όταν η Κατερίνα Σαλακά, με βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, υποστήριξε ότι δέχτηκε άσχημη συμπεριφορά από τη Μαρίνα Σάττι και τους συνεργάτες της, σε πρόσφατη συναυλία της στον Λυκαβηττό.

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι συνεργάτες της Μαρίνας Σάττι δεν της επέτρεψαν να πάει στα καμαρίνια και να μιλήσει με την τραγουδίστρια και πως την έδιωξαν από τον χώρο της συναυλίας, αθετώντας παράλληλα μια συμφωνία που είχαν κάνει.

Η πλευρά της τραγουδίστριας ωστόσο υποστήριξε πως: "Δεν ξέρουμε από που προέκυψε η προσδοκία της κα. Σαλακά να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει, καθώς ουδέποτε υπήρξε προηγούμενη συνεννόηση και συμφωνία για κάτι τέτοιο με κάποιον από την ομάδα. Λυπούμαστε πραγματικά που έκλεισε αυτός ο κύκλος της «συνεργασίας» μας με αυτόν τον τρόπο και μάλιστα σε μια βραδιά γιορτής, τη μεγαλύτερη μας συναυλία στην Ελλάδα φέτος, μια συναυλία για την οποία δουλέψαμε πολλοί άνθρωποι όλο το καλοκαίρι".

Και ενώ η ίδια η Μαρίνα Σάττι δεν έχει πάρει θέση δημόσια, όπως παρατηρήσαμε, έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλακά από το Instagram. Από την άλλη, η γνωστή life coach εξακολουθεί να ακολουθεί την τραγουδίστρια.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

Satti

Satti

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)