Celebrity

12 Σεπτεμβρίου 2024 09:19

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Συνόδευσε τα παιδιά της στο σχολικό - "Αυτές τις μέρες έχω εγώ τη χαρά να..."

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Συνόδευσε τα παιδιά της στο σχολικό - "Αυτές τις μέρες έχω εγώ τη χαρά να..."

-

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε φέτος για όλους τους μαθητές η νέα σχολική χρονιά, με το πρώτο κουδούνι να χτυπά και επίσημα λίγα λεπτά μετά τις 8:00.

Οι γονείς πλέον επέστρεψαν στην συνηθισμένη τους καθημερινότητα και τα παιδιά συναντήθηκαν ξανά με συμμαθητές και φίλους!

Ανάμεσά τους και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μάλιστα έχει τη χαρά αυτές τις μέρες να πηγαίνει η ίδια τα παιδιά της στο σχολικό, καθώς δεν έχει γίνει ακόμη η πρεμιέρα του Happy Day.


Έτσι το πρωί της Πέμπτης, η οικοδέσποινα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha συνόδευσε τα παιδιά της μέχρι το σχολικό λεωφορείο και δεν έκρυψε τη χαρά της.

"Αυτές τις μέρες έχω εγώ τη χαρά να βάζω τα παιδάκια μου στο σχολικό. Από Δευτέρα θα κάνουμε τις γνωστές βίντεο κλήσεις για καλημέρα και θα βρισκόμαστε το μεσημέρι όταν τα παραλαμβάνω" έγραψε στα instastories η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που από την ερχόμενη Δευτέρα επιστρέφει και πάλι στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, καθώς το Happy Day κάνει πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν.

Τσιμτσιλη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)