Celebrity

11 Σεπτεμβρίου 2024 16:22

Τάκης Ζαχαράτος: Μεταμορφώθηκε σε Κατερίνα Σαλακά και τρόλαρε το σκηνικό με τη Μαρίνα Σάττι στη συναυλία

Τάκης Ζαχαράτος: Μεταμορφώθηκε σε Κατερίνα Σαλακά και τρόλαρε το σκηνικό με τη Μαρίνα Σάττι στη συναυλία

-

Ένα χιουμοριστικό βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τάκης Ζαχαράτος, το οποίο αφορούσε το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στην Κατερίνα Σαλακά και τη Μαρίνα Σάττι.

Στο εν λόγω βίντεο, ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμφιέστηκε σε Κατερίνα Σαλακά, η οποία διαμαρτυρήθηκε που δεν την άφησαν να μπει και να συμμετάσχει στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στον Λυκαβηττό την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου. Η TikToker ισχυρίστηκε πως ήταν μέρος του σόου και κατήγγειλε δημόσια τόσο την τραγουδίστρια, όσο και τους συνεργάτες της, για τον τρόπο που της φέρθηκαν.

Δείτε επίσης! Μαρίνα Σάττι: Η επίσημη απάντηση για το συμβάν με την Κατερίνα Σαλακά & η συμφωνία που δεν "υπήρξε ποτέ"

Έτσι λοιπόν, με τον δικό του τρόπο ο Τάκης Ζαχαράτος τρόλαρε το σκηνικό, φόρεσε περούκα και ρούχα και απαιτεί αλά Κατερίνα Σαλακά, να της επιτραπεί η είσοδος στη συναυλία, όταν δύο άντρες σε ρόλο σεκιούριτι έρχονται και τον απομακρύνουν με το ζόρι.

«Είμαι μέρος της παράστασης αφήστε με», φωνάζει, μεταξύ άλλων, στο βίντεο και στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ δείτε τι έγινε πραγματικά back stage».

Το βίντεο αυτό, ο Τάκης Ζαχαράτος το γύρισε με αφορμή την έναρξη των παραστάσεών του στην Αθήνα.

Δείτε την ανάρτησή του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)