Celebrity

11 Σεπτεμβρίου 2024 15:42

Χριστίνα Κοντοβά & Τζώνη Καλημέρης: Η κόρη τους ξεκίνησε το Δημοτικό! Τη συνόδευσαν μαζί στην πρώτη της μέρα στο σχολείο

Χριστίνα Κοντοβά & Τζώνη Καλημέρης: Η κόρη τους ξεκίνησε το Δημοτικό! Τη συνόδευσαν μαζί στην πρώτη της μέρα στο σχολείο

-

Στα θρανία επέστρεψαν τα παιδάκια σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, μετά από τρεις μήνες και το κουδούνι χτύπησε ξανά.

Ανάμεσα στα παιδιά που πέρασαν την πόρτα του σχολείου, ήταν και η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά και του Τζώνη Καλημέρη, Έιντα.

Συγκεκριμένα, η μικρή ξεκίνησε την Α’ Δημοτικού.

Η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την πρώτη ημέρα της κόρης της στο σχολείο. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Τζώνη Καλημέρης συνόδευσε την Έιντα στο Δημοτικό.

Δείτε επίσης! Χριστίνα Κοντοβά: Η κόρη της, Έιντα έγινε έξι ετών - Οι φωτογραφίες απο το πάρτι γενεθλίων

«Σπουδαία μέρα σήμερα! #πρωτάκι #adagoestoachool. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά και κυρίως τα πρωτάκια μας!», έγραψε στη λεζάντα η Χριστίνα Κοντοβά.

Να σημειώσουμε, πως η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης μπορεί να χώρισαν, ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις και απόλυτη προτεραιότητά τους είναι η μικρή τους πριγκίπισσα που υιοθέτησαν από την Ουγκάντα.

Δείτε την ανάρτησή της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)