Celebrity

11 Σεπτεμβρίου 2024 22:40

Μπιγιόνσε: "Η φήμη μερικές φορές μπορεί να μοιάζει με φυλακή"

Μπιγιόνσε: "Η φήμη μερικές φορές μπορεί να μοιάζει με φυλακή"

-

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό GQ η Μπιγιόνσε η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις επιπτώσεις της φήμης της, την οποία παρομοίασε με φυλακή.

«Δημιουργώ με τον δικό μου ρυθμό, σε πράγματα που ελπίζω ότι θα αγγίξουν άλλους ανθρώπους. Ελπίζω η δουλειά μου να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κοιτάξουν μέσα τους και να συμβιβαστούν με τη δική τους δημιουργικότητα, δύναμη και ανθεκτικότητα. Επικεντρώνομαι στην αφήγηση ιστοριών, την ανάπτυξη και την ποιότητα. Δεν επικεντρώνομαι στην τελειομανία. Επικεντρώνομαι στην εξέλιξη, την καινοτομία και την αλλαγή της αντίληψης», ανέφερε αρχικά η Μπιγιόνσε.

«Είναι η φήμη που μερικές φορές μπορεί να μοιάζει με φυλακή. Έτσι, όταν δεν με βλέπετε στα κόκκινα χαλιά και όταν εξαφανίζομαι μέχρι να έχω τέχνη να μοιραστώ, αυτός είναι ο λόγος», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης - Μπιγιονσέ: Η ανάρτηση για τα 43 γενέθλιά της - "Είμαι πολύ ευγνώμων για άλλη μια χρονιά"

Στη συνέχεια η σταρ που έχει τρία παιδιά με τον σύζυγό της Jay-Z ανέφερε: «Ένα πράγμα για το οποίο έχω δουλέψει εξαιρετικά σκληρά είναι να διασφαλίσω ότι τα παιδιά μου μπορούν να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κανονικότητα και ιδιωτικότητα, διασφαλίζοντας ότι η προσωπική μου ζωή δεν μετατρέπεται σε εμπορικό σήμα».

«Είναι πολύ εύκολο για τις διασημότητες να μετατρέψουμε τη ζωή μας σε τέχνη του performance. Έχω καταβάλει εξαιρετική προσπάθεια να μείνω πιστή στα όριά μου και να προστατεύσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Κανένα ποσό χρημάτων δεν έχει την τιμή της γαλήνης μου», εξομολογήθηκε η Μπιγιόνσε.

 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)