Celebrity

11 Σεπτεμβρίου 2024 13:39

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά για τον αποθηλασμό της κόρης της - "Κανένας θεωρώ ότι δεν πρέπει να έχει γνώμη"

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά για τον αποθηλασμό της κόρης της - "Κανένας θεωρώ ότι δεν πρέπει να έχει γνώμη"

-

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της.

Πρόσφατα, η ίδια ξέκλεψε λίγο από τον χρόνο της και πραγματοποίησε ένα Q&A στο Instagram, όπου απάντησε σε ερωτήσεις των ακολουθών της. Μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε για τον αποθηλασμό της κόρης της.

Διαβάστε επίσης! Μαίρη Συνατσάκη: Κοιμάται αγκαλιά με την κόρη της, Ολίβια, στην κούνια της (Φωτογραφίες)

«Πήρε πάρα πολύ καιρό, το πήγα εντελώς με τον ρυθμό μου και όχι με οτιδήποτε αισθανόμουν ότι μπορεί να περιμένει κάποιος από εμένα. Μέχρι 18 μηνών θήλασε η Ολίβια κι ας ήμουν εγώ ένας άνθρωπος που έλεγα πριν γεννηθεί: Ε, μέχρι 9 μηνών θα τη θηλάσω, μετά θα αποθηλάσω.

 Άφησα να πάει εντελώς η ροή, οπότε δεν ζορίστηκα με αυτό και προσπάθησα να συντονιστώ μαζί της. Είναι εντελώς μεταξύ της μάνας και του μωρού. Κανένας θεωρώ ότι δεν πρέπει να έχει γνώμη, έξω από αυτή τη δυάδα. Αν σεβαστείς κι εσύ τον χρόνο σου και τον χρόνο της μικρής, θα γίνει λιγότερο δύσκολο», είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)