Celebrity

11 Σεπτεμβρίου 2024 10:00

Τέιλορ Σουίφτ: Υποστηρίζει ανοιχτά την Κάμαλα Χάρις μετά το debate με τον Ντόναλντ Τραμπ

Τέιλορ Σουίφτ: Υποστηρίζει ανοιχτά την Κάμαλα Χάρις μετά το debate με τον Ντόναλντ Τραμπ

-

Μια ανάρτηση έκανε λίγο μετά το debate της Καμάλα Χάρις και του Ντόναλντ Τραμπ η Τέιλορ Σουίφτ.

Η τραγουδίστρια έγραψε πως υποστηρίζει ανοιχτά την Καμάλα Χάρις και θα ψηφίσει υπέρ της αντιπροέδρου και υποψήφιας των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης! Τέιλορ Σουίφτ: Απαντά πρώτη φορά για την ακύρωση των συναυλιών της στη Βιέννη - "Επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρη..."

Τέιλορ Σουίφτ – Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Όπως πολλοί από εσάς, παρακολούθησα το debate απόψε. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε την έρευνά σας σχετικά με τα θέματα που συζητώνται και τις θέσεις των δύο υποψηφίων για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Ως ψηφοφόρος, φροντίζω να παρακολουθώ και να διαβάζω ό,τι μπορώ σχετικά με τις προτεινόμενες πολιτικές και τα σχέδιά τους για αυτή τη χώρα.

Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι μια εικόνα τεχνητής νοημοσύνης μου που παρουσιαζόταν να στηρίζει ψευδώς την υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ αναρτήθηκε στον ιστότοπό του. Πραγματικά μου ξύπνησε τους φόβους μου γύρω από την Τεχνητή Νοημοσύνη και τους κινδύνους της παραπληροφόρησης. Μετά από αυτό έφτασα στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είμαι πολύ ξεκάθαρη σχετικά με τις σκέψεις μου για αυτές τις εκλογές ως ψηφοφόρος. Ο απλούστερος τρόπος για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης είναι η αλήθεια.

Θα ψηφίσω την Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουολς στις προεδρικές εκλογές του 2024. Ψηφίζω την @kamalaharris επειδή αγωνίζεται για τα δικαιώματα και τους σκοπούς που πιστεύω ότι χρειάζονται έναν πολεμιστή για να τους υπερασπιστεί. Νομίζω ότι είναι μια σταθερή, χαρισματική ηγέτης και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα σε αυτή τη χώρα αν μας οδηγεί η σύνεση και όχι το χάος. Εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ από την επιλογή του συνυποψηφίου της @timwalz, ο οποίος υπερασπίζεται εδώ και δεκαετίες τα δικαιώματα των LGBTQ+, την εξωσωματική γονιμοποίηση και το δικαίωμα της γυναίκας στο σώμα της.

Έκανα την έρευνά μου και έκανα την επιλογή μου. Η έρευνά σας είναι δική σας και η επιλογή είναι δική σας. Θέλω επίσης να πω, ειδικά στους ψηφοφόρους που ψηφίζουν για πρώτη φορά: Να θυμάστε ότι για να ψηφίσετε, πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι! Θεωρώ επίσης ότι είναι πολύ πιο εύκολο να ψηφίζετε νωρίς. Με αγάπη και ελπίδα, Taylor Swift Childless Cat Lady», έγραψε η Τέιλορ Σουίφτ.

Photo Credits: AP 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)