Celebrity

10 Σεπτεμβρίου 2024 23:36

Σελίν Ντιόν: Πανικός στους Eurofans! Ετοιμάζεται να εμφανιστεί στη Eurovision 2025;

Σελίν Ντιόν: Πανικός στους Eurofans! Ετοιμάζεται να εμφανιστεί στη Eurovision 2025;

-

Η Σελίν Ντιόν αφού μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, φημολογείται ότι θα εμφανιστεί και στη Eurovision 2025, κάτι που έχει προκαλέσει "πανικό" στους Eurofans!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Ντιόν «λέγεται ότι θα κάνει την επιστροφή της στον διαγωνισμό τραγουδιού στην Ελβετία, τη χώρα που εκπροσώπησε στον διαγωνισμό του 1988 και με το Ne Partez Pas San Moi». Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, ούτε από τη διοργάνωση, ούτε και από τους εκπροσώπους της Σελίν Ντιόν.

Η τραγουδίστρια απείχε για καιρό από τη μουσική, δίνοντας τη δική της μάχη με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου. Η συμμετοχή της Ντιόν στον διαγωνισμό τραγουδιού το 1988 αποτέλεσε ίσως την κορυφαία στιγμή στην καριέρα της. Εκπροσώπησε την Ελβετία με το τραγούδι «Ne partez pas sans moi» (Μη φύγεις χωρίς εμένα).

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας στις 30 Απριλίου 1988. Κέρδισε, εξασφαλίζοντας 137 βαθμούς. Η νίκη αυτή όχι μόνο έφερε στην Ελβετία τη δεύτερη νίκη της στην ιστορία της Eurovision, αλλά και εγκαινίασε τη διεθνή καριέρα της Ντιόν, ιδίως στην Ευρώπη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)