Celebrity

10 Σεπτεμβρίου 2024 14:40

Μις Λίβανος: Παντρεύτηκε στην Ελλάδα - Η δεξίωση στο ΟΑΚΑ και οι Ελληνίδες που έδωσαν το παρών

Μις Λίβανος: Παντρεύτηκε στην Ελλάδα - Η δεξίωση στο ΟΑΚΑ και οι Ελληνίδες που έδωσαν το παρών

-

Τον εκλεκτό της καρδιάς της και εγγονό του ιδρυτή της αραβόφωνης εφημερίδας An Nahar, Φέχμι Καραγκουλά, παντρεύτηκε η 29χρονη, Μις Λίβανος, Μάγια Ρεΐντι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.  

Το ζευγάρι επέλεξε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης στη χώρα μας και τα social media έχουν γεμίσει με στιγμιότυπα από τον υπερπολυτελή γάμο.  

Ο γάμος της Μις Λίβανος με τον αγαπημένο της έγινε σε ξενοδοχείο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ενώ ακολούθησε δεξίωση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάτω από την αψίδα Καλατράβα στο ΟΑΚΑ. 

Οι δυο τους παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα τον Μάιο είχε γίνει στο Λονδίνο ο πολιτικός τους γάμος. 

Η Μάγια Ρεΐντι επέλεξε ένα πριγκιπικό νυφικό με μακριά ουρά και έλαμπε από ευτυχία την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της. Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ ήταν μαγική με τα τραπέζια να είναι διακοσμημένα με λευκά λουλούδια και κεριά.  

Ανάμεσα στους Έλληνες που βρέθηκαν στον γάμο υπερπαραγωγή ήταν η Μαρίνα Βερνίκου και η Βίκυ Καγιά.  

Η Μαρίνα Βερνίκου κοινοποίησε φωτογραφίες από την βραδιά και έγραψε στη λεζάντα: «Χθες το βράδυ, είχα την απόλυτη τιμή να παρακολουθήσω την όμορφη γαμήλια γιορτή της Μάγια Ρεΐντι και του Φέχμι, του γιου ενός από τους πιο αγαπημένους μου φίλους, του Καρίμ. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μαγική - από τον χώρο που κόβει την ανάσα μέχρι την ατελείωτη αγάπη που γέμιζε τον αέρα. Ήταν πραγματικά μια αξέχαστη γιορτή αγάπης, οικογένειας και φιλίας. Εύχομαι στο ευτυχισμένο ζευγάρι μια ζωή γεμάτη ευτυχία, γέλιο και ατελείωτη αγάπη. Είθε αυτή να είναι η αρχή πολλών καταπληκτικών περιπετειών μαζί!». 

View this post on Instagram

A post shared by Maya Reaidy (@mayareaidy)

Photo Credits: Instagram @mayareaidy

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)