Celebrity

10 Σεπτεμβρίου 2024 13:14

Άντζελα Δημητρίου: Ποζάρει με την Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της μετά τη παρεξήγηση (φωτογραφίες)

Άντζελα Δημητρίου: Ποζάρει με την Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της μετά τη παρεξήγηση (φωτογραφίες)

-

Πολύ δύσκολοι ήταν οι μήνες που πέρασαν για την Άντζελα Δημητρίου και την οικογένειά της. Από τη μία, η μεγάλη ρήξη που είχε δημιουργηθεί στη σχέση με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση και από την άλλη, ο θάνατος της πολυαγαπημένης της μητέρας.

Ωστόσο, τα πράγματα πλέον έχουν αρχίσει να μπαίνουν και πάλι στη θέση τους. Η σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της έχει φτιάξει και πάλι, ενώ όλοι τους έχουν αποφασίσει να αφήσουν στο παρελθόν όσα τους χώριζαν και να κάνουν μια νέα αρχή.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό! Άντζελα Δημητρίου: Ποζάρει πρώτη φορά με την κόρη & τον γαμπρό της μετά την παρεξήγησή τους

Μάλιστα τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου η Άντζελα Δημητρίου, η Όλγα Κιουρτσάκη και ο Φώτης Λώσης βρέθηκαν σε κτήμα στο Κορωπί για τον γάμο του τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη Κωνσταντίνου Παντζή και της τραγουδίστριας Κατερίνας Νάκα.

Όλοι μαζί, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας έτσι πως όσα έγιναν μεταξύ τους ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

Αντζελα

Αντζελα

Αντζελα

Αντζελα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos