Celebrity

10 Σεπτεμβρίου 2024 12:30

Famagusta: Η ανάρτηση της Βασιλικής Τρουφάκου για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων - "Εις το επανιδείν"

Famagusta: Η ανάρτηση της Βασιλικής Τρουφάκου για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων - "Εις το επανιδείν"

-

Το φινάλε της δραματικής σειράς του Mega "Famagusta" γυρίστηκε αυτές τι ημέρες και τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

Πολλοί συντελεστές ανεβάζουν βίντεο και φωτογραφίες από το τελευταίο γύρισμα στα social media και αποχαιρετάνε ο ένας τον άλλον.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της σειράς "Famagusta" αναμένεται να προβληθεί στο Μega τον Οκτώβριο. Μάλιστα, η σειρά που αφορά την τουρκική εισβολή το 1974 στην Κύπρο, θα προβληθεί από το Netflix μόνο στην Ελλάδα και όχι στις υπόλοιπες χώρες που λειτουργεί η πλατφόρμα, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν στην Τουρκία.

Δείτε επίσης! Famagusta: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα - Η ανακοίνωση του Αντρέα Γεωργίου

Famagusta - Η ανάρτηση της Βασιλικής Τρουφάκου

Η Βασιλική Τρουφάκου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά "Famagusta", πριν από μερικές ώρες έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την αποχαιρέτησε.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά βίντεο και φωτογραφίες από τα γυρίσματά της.

«Famagusta: it's a wrap! Γυρίσματα που κράτησαν κάτι παραπάνω από έναν χρόνο, μια δουλειά αγαπημένη, άνθρωποι ωραίοι, και μια σειρά που μιλάει για κάτι σημαντικό. Εις το επανιδείν!», έγραψε στη λεζάντα η Βασιλική Τρουφάκου που στη σειρά υποδύεται τη "Βασιλική".

Δείτε την ανάρτηση της Βασιλικής Τρουφάκου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)