Celebrity

10 Σεπτεμβρίου 2024 12:14

Φάρμα: Δεν φαντάζεστε ποιος θα είναι ο επιστάτης στον νέο κύκλο του ριάλιτι

Φάρμα: Δεν φαντάζεστε ποιος θα είναι ο επιστάτης στον νέο κύκλο του ριάλιτι

-

Η "Φάρμα", ένα από τα πιο γνωστά διεθνή τηλεοπτικά format, επιστρέφει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στο Star με τη δεύτερη σεζόν της και παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

Σε μια απομονωμένη τοποθεσία, μακριά από τις ανέσεις της σύγχρονης αστικής ζωής, oι παίκτες της "Φάρμας" καλούνται να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της αγροτικής ζωής, που μπορεί να είναι σκληρή, αλλά ταυτόχρονα είναι γεμάτη γοητεία. Στο βιωματικό αυτό ταξίδι που ξεκινούν, θα χρειαστεί να ανταποκριθούν σε αποστολές υψηλών απαιτήσεων, δύναμης, αντοχής και δεξιοτήτων. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν τις παροχές και τα έπαθλα, που θα κάνουν την επιβίωση στην ύπαιθρο λίγο ευκολότερη.

Συνεχείς προκλήσεις, απαιτητικές συνθήκες και σκληρές μάχες θα δοκιμάζουν καθημερινά τις αντοχές, τις ικανότητες και τα σωματικά και ψυχολογικά όρια των παικτών.

Ποιος θα καταφέρει να επιβιώσει; Ποιος θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής; Κάθε εβδομάδα, κάποιος θα αποχωρεί. Θα είναι ο λιγότερο αυτάρκης; Ο λιγότερο ικανός να συμβάλει στην ομάδα; Ή εκείνος που δεν θα ανταπεξέλθει στις δοκιμασίες;

Η συνολική στρατηγική που θα επιλέξει κάθε παίκτης κατά την παραμονή του στη "Φάρμα", αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητά του, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Ποιος θα είναι ο επιστάτης της Φάρμας

Η μεγάλη έκπληξη ωστόσο της φετινής σεζόν στη Φάρμα, έχει να κάνει με τον επιστάτη. Πρόκειται για τον πρώην διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Τζόρβα, όπως αποκαλύπτεται και από το τρέιλερ.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας μπορεί να είναι γνωστός για τις εμφανίσεις σε μεγάλες ομάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό, η σημερινή του καθημερινότητα διαφέρει κατά πολύ ωστόσο από εκείνη του τερματοφύλακα της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού.

Αυτός καθώς ο Αλέξανδρος Τζόρβας εδώ και χρόνια έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και έχει γίνει αγρότης.

Σε συνέντευξή του έναν περίπου χρόνο πριν είχε αποκαλύψει: "Βρισκόμαστε στον Ασωπό Λακωνίας, είναι τα μέρη της συζύγου μου που υιοθέτησα και εγώ ο ίδιος. Το κτήμα μας έχει κατά βάση ελιές που παράγει το ελαιόλαδό μας και τώρα ετοιμάζουμε και τους αμπελώνες μας. Σταμάτησα το ποδόσφαιρο το 2014-2015 και ξεκίνησα ένα χρόνο μετά να ασχολούμαι με τη γη, το 2016. Σήμερα έχουμε 200 στρέμματα. Δεν γεννήθηκα με αγρότες γονείς, εγώ το ξεκίνησα. Είναι κάτι που πραγματικά λατρεύω. Μου αρέσει πάρα πολύ να ιδρώνω, να λερώνομαι, να δουλεύω πολύ σκληρά. Πλέον, είμαι 100% αγρότης. Πολλοί το έχουν ταμπού να πουν ότι είναι αγρότες. Εγώ πρώτα είμαι αγρότης και μετά επιχειρώ. Το “ποδοσφαιριστής” έχει τελειώσει εδώ και 8 χρόνια".

View this post on Instagram

A post shared by Ktima Tzorva (@ktimatzorva)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)