Celebrity

10 Σεπτεμβρίου 2024 10:45

Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε Δημήτρη Λιγνάδη: "Είναι τραγικό και επικίνδυνο που κυκλοφορείς ελεύθερος ακόμα"

Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε Δημήτρη Λιγνάδη: "Είναι τραγικό και επικίνδυνο που κυκλοφορείς ελεύθερος ακόμα"

-

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη στο Εφετείο πήρε ξανά αναβολή για τις 21 Μαρτίου 2025, αφού οι δικαστές έκαναν δεκτό το αίτημα αναβολής, καθώς ο ένας εκ των τριών μηνυτών είναι κάτοικος εξωτερικού και λόγω της νέας εργασίας του δεν θα μπορούσε να παρασταθεί για ένα διάστημα έξι μηνών.

Παρόντες στο δικαστήριο ήταν τόσο ο κατηγορούμενος, όσο και οι δύο εκ των τριών φερόμενων θυμάτων.

Κατά την είσοδό του στο Εφετείο, ο Δημήτρης Λιγνάδης δήλωσε στους δημοσιογράφους πως: "Είναι τραγικό και επικίνδυνο να θέλουμε να βάλουμε κάποιον φυλακή για βιασμό επειδή τον αντιπαθούμε, επειδή μάς έχει πικράνει, επειδή δεν μας φέρθηκε σωστά και επειδή δεν μας εξυπηρέτησε. Είναι βαθύτατα προσβλητικό για τα πραγματικά θύματα των βιασμών".

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έκρηξη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η οποία αφού την κοινοποίησε, έγραψε: "Είναι τραγικό και επικίνδυνο που κυκλοφορείς ελεύθερος ακόμα".

Θυμίζουμε πως αυτή είναι η δεύτερη αναβολή της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε, σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για τους βιασμούς δύο 17χρονων. Το δικαστήριο του είχε χορηγήσει ωστόσο αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την έκδοση ετυμηγορίας από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Αναστασοπουλου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)