Celebrity

09 Σεπτεμβρίου 2024 11:38

Ιωάννα Σαρρή: Η απάντηση για το πρόβλημα υγείας της μετά την αποκάλυψη για την πάρεση Bell

Ιωάννα Σαρρή: Η απάντηση για το πρόβλημα υγείας της μετά την αποκάλυψη για την πάρεση Bell

-

Η Ιωάννα Σαρρή έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM.

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού μόδας, το νεαρό μοντέλο διέγραψε ανοδική πορεία στον χώρο, ενώ παράλληλα βιώνει την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική της ζωή, στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη.

Τον περασμένο Απρίλιο η Ιωάννα Σαρρή μοιράστηκε προέβη σε μια απρόσμενη αποκάλυψη μέσω Instagram, ανακοινώνοντας πως αντιμετωπίζει μια σπάνια πάθηση που προκαλεί μερική παράλυση του προσώπου.

"Εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό για εμένα. Ήμουν ταξίδι στο εξωτερικό όταν ξεκίνησαν όλα… Για να μην σας κουράζω, μετά από πολλές εξετάσεις, μου βγήκαν ότι έχω πάρεση Bell. Oυσιαστικά η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση. Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ, γιατί πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω μιας και η δουλειά μου είναι και το πρόσωπό μου. Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, άπειρα χάπια, άπειρη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά. Μετά από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα γιατί πέρα από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας" είχε γράψει η Ιωάννα Σαρρή.

Πριν από μερικές ώρες το μοντέλο έκανε Q&A στο Instagram και μια από τις ερωτήσεις αφορούσε στο θέμα υγείας της.

Με τη σειρά της, η Ιωάννα Σαρρή απάντησε: "Αν και μου έχει μείνει μόνιμος φόβος και παλεύω να μην το σκέφτομαι, δόξα σοι ο Θεός πέρασε".

Σαρρη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)