Celebrity

09 Σεπτεμβρίου 2024 15:19

H Ιμάνι Κελίφ απάντησε με δάκρυα στα μάτια στον Έλον Μασκ: "Η μητέρα μου πήγαινε κάθε μέρα στο νοσοκομείο"

H Ιμάνι Κελίφ απάντησε με δάκρυα στα μάτια στον Έλον Μασκ: "Η μητέρα μου πήγαινε κάθε μέρα στο νοσοκομείο"

-

Η Ιμάνι Κελίφ, η Αλγερινή πυγμάχος που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, εν μέσω μιας έντονης διαμάχης γύρω από το φύλο της, σε συνέντευξή της στη γαλλική τηλεοπτική εκπομπή CLIQUE, "λύγισε" όταν ρωτήθηκε για τον Έλον Μασκ και την ανάρτηση του που προκάλεσε περαιτέρω bullying εις βάρος της.

Θυμίζουμε πως ο ιδιοκτήτης του "X" αναδημοσίευσε μια ανάρτηση που ζητούσε να αποκλειστούν οι άνδρες από τα γυναικεία αθλήματα, με αφορμή την νίκη της Κελίφ επί της ιταλίδας Άντζελα Καρίνι στη φάση των "16".

Η Ιμάνι Κελίφ από την πλευρά της τόνισε: "Ο Έλον Μασκ ήταν από τους πρώτους που μου επιτέθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας μίσους. Ανέβασε αυτό το βίντεο και έγινε retweet. Ήταν λοιπόν ένα από τα πρώτα άτομα που διέδωσαν αυτόν τον ντόρο, που ξεκίνησαν αυτήν την καμπάνια εναντίον μου. Θα του έλεγα... με μισείς, αλλά ούτε καν με ξέρεις. Δεν έχω ιδέα γιατί ηγήθηκες αυτής της επίθεσης. Ήσουν σκληρός μαζί μου, σκληρός με την οικογένειά μου, με τη μητέρα μου. Εκείνη την περίοδο, η μητέρα μου πήγαινε κάθε μέρα στο νοσοκομείο".

Με δάκρυα στα μάτια η 25χρονη Κελίφ εξήγησε ότι αυτή η συμπεριφορά των ανθρώπων της φαίνεται ακατανόητη και αποκάλυψε ότι η πίστη της στον Θεό τη βοήθησε να ξεπεράσει αυτήν την δύσκολη περίοδο στη ζωή της και έγινε ο οδηγός της.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: afpforum

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)