Celebrity

09 Σεπτεμβρίου 2024 11:00

Στέφανος Κασσελάκης: Ανέβαλε τη συνέντευξή του στο Mega - Τι είπαν Βούλγαρη & Χασαπόπουλος

Στέφανος Κασσελάκης: Ανέβαλε τη συνέντευξή του στο Mega - Τι είπαν Βούλγαρη & Χασαπόπουλος

-

Καταιγιστικές είναι τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έναν περίπου χρόνο μετά την εκλογή του ως προέδρου, ο Στέφανος Κασσελάκης εξέπεσε του αξιώματός του και τώρα όλα αρχίζουν ξανά από την αρχή.

Το πρωί της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν προγραμματισμένο να δώσει βρεθεί στο πλατό της εκπομπής "Κοινωνία Ώρα Mega" για να μιλήσει ανοιχτά για όλα.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με τον Στέφανο Κασσελάκη να αναβάλει την προγραμματισμένη του εμφάνιση στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

"Μιλήσαμε χθες με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ήταν να είναι εδώ σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης. Ήταν δική του απόφαση να έρθει στην εκπομπή και δική του απόφαση να αναβληθεί. Εγώ χθες του έστειλα μήνυμα, μιλήσαμε" είπε στον αέρα της εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη.

Από την πλευρά του, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος τόνισε: "Σήμερα είχαμε κλείσει να του κάνουμε συνέντευξη. Είχαμε συμφωνήσει την επόμενη της κεντρικής επιτροπής να έρθει εδώ να τα πούμε όλα. Χθες το μεσημέρι δυστυχώς ήθελε να το αναβάλει και αναβλήθηκε αυτή η συνέντευξη".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)