Celebrity

09 Σεπτεμβρίου 2024 09:19

Δημήτρης Λιγνάδης: Ξεκινά σήμερα η δίκη του σε δεύτερο βαθμό - Τι δήλωσε έξω από το Εφετείο

Δημήτρης Λιγνάδης: Ξεκινά σήμερα η δίκη του σε δεύτερο βαθμό - Τι δήλωσε έξω από το Εφετείο

-

Από μηδενική βάση για τους βιασμούς τριών ανήλικων αγοριών αναμένεται να βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, που ύστερα από μία αναβολή θα καθίσει ξανά στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας.

Ο άλλοτε καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου κατά την προσέλευσή του στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν: "Είναι τραγικό και επικίνδυνο να θέλουμε να βάλουμε κάποιον φυλακή για βιασμό, επειδή τον αντιπαθούμε, επειδή μας έχει πικράνει, επειδή δεν μας φέρθηκε σωστά. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί είναι βαθύτατα προσβλητικό για τα πραγματικά θύματα των βιασμών".

Θυμίζουμε πως πρωτόδικα, ο Δημήτρης Λιγνάδης καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για τους βιασμούς δύο 17χρονων, ωστόσο, το δικαστήριο είχε χορηγήσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και είχε αφεθεί ελεύθερος μέχρι την έκδοση ετυμηγορίας από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Αντίθετα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε αθωωθεί ομόφωνα για τον βιασμό ενός ενήλικα το 2018 (που δεν εμφανίστηκε καν στο δικαστήριο) και κατά πλειοψηφία για τον βιασμό 16χρονου το 2011.

Ωστόσο η Εισαγγελία Εφετών λίγες ημέρες μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου άσκησε έφεση, κρίνοντας πως θα πρέπει ο Δημήτρης Λιγνάδης να δικαστεί εκ νέου και για την υπόθεση του 16χρονου. Λόγω αυτού, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα δικαστεί για τρεις υποθέσεις βιασμού.

Πηγή φωτογραφιών: eurokinissi

Λιγναδης

Λιγναδης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)