Celebrity

09 Σεπτεμβρίου 2024 07:48

Θέμης Αδαμαντίδης - Βαρβάρα: Οριστικός χωρισμός μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης

Θέμης Αδαμαντίδης - Βαρβάρα: Οριστικός χωρισμός μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης

-

Οριστικοί τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση του Θέμη Αδαμαντίδη και της Βαρβάρας Κίρκη, οι οποίοι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Οn Time και της δημοσιογράφου, Σάσας Σταμάτη, ο γνωστός τραγουδιστής έχει μετακομίσει από το σπίτι που κατοικούσαν μαζί στην Αργυρούπολη και στο οποίο πλέον μένει η πρώην σύντροφός του.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του πρώην ζευγαριού ήταν στις 16 Αυγούστου στην Κύπρο, όπου ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε συναυλία και η Βαρβάρα Κίρκη τον είχε ακολουθήσει.

Σε επικοινωνία της Σάσα Σταμάτη με τη Βαρβάρα Κίρκη, η τελευταία τόνισε: "Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Όντως, δεν είμαστε πλέον ζευγάρι με τον Θέμη. Δεν μένουμε πλέον μαζί. Έχουμε χαράξει διαφορετικούς δρόμους. Αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός. Εγώ κρατάω από τον Θέμη μόνο τις καλές στιγμές. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Κλείνοντας, θέλω να πω να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένος και να προσέχει την υγεία του. Να είναι ευτυχισμένος αλλά μακριά από μένα. Η μόνη εκκρεμότητα που έχουμε είναι να έρθει να πάρει από το σπίτι τα προσωπικά του αντικείμενα, κάτι για το οποίο τον έχω ειδοποιήσει».

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2022 έγινε γνωστή η είδηση για τη μήνυση της Βαρβάρας Κίρκη κατά του Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό, ενώ ακολούθησε και μήνυση του Θέμη Αδαμαντίδη. Το ζευγάρι, όμως, ένα μήνα μετά ήταν και πάλι μαζί και η σχέση του έδειχνε ακόμη πιο δυνατή.

Μετά την επανασύνδεση απέσυραν τις μηνύσεις. Εκκρεμεί, όμως, η κατηγορία κατά του Θέμη Αδαμαντίδη για ενδοοικογενειακή βία, καθώς η συγκεκριμένη διώκεται αυτεπαγγέλτως. Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει οριστεί για μέσα στον Σεπτέμβριο.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)