Celebrity

07 Σεπτεμβρίου 2024 10:28

Μαρία Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να δείχνει τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Μαρία Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να δείχνει τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

-

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαρία Παπαγεωργίου πέρασαν το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι, κάνοντας τις διακοπές τους σε διάφορα νησιά του Αιγαίου.

Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και δεν έχουν επιβεβαιώσει ότι είναι ζευγάρι, παρά τα κοινά στιγμιότυπα που ανέβαζαν στα social media και έδειχναν ότι πέρασαν μαζί το καλοκαίρι τους.

Το βράδυ της Παρασκευής (06/09) η Μαρία Παπαγεωργίου απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της ακολούθων.

Μια από αυτές που δέχθηκε είναι γιατί δεν δείχνει την προσωπική της ζωή.

Η Μαρία Παπαγεωργίου απάντησε γράφοντας: "Αυτή θα είναι για πάντα η αγαπημένη σας ερώτηση. Αν και την έχω απαντήσει πολλές φορές, θα ξαναπώ ότι απλά δε με πολυεκφράζει αυτή η προσέγγιση.

Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι για εμάς, θέλω εδώ να με ακολουθείτε για άλλα πράγματα και επίσης τα σόσιαλ είναι για εμένα μια πλατφόρμα που χρησιμοποιώ επαγγελματικά. Προτιμώ να εκφράζω την αισθητική μου, τα τιπς μου, τα ταξίδια μου ή τις απόψεις μου, περισσότερο από το να δείχνω τις προσωπικές μου στιγμές που σημαίνουν πολλά για εμένα και για εσάς στην ουσία τίποτα.

Προτιμώ να σας δείχνω κάτι που θα σας χρησιμεύσει. Αυτό δε σημαίνει ότι κρύβομαι και ανά καιρούς όλο και κάτι σας έχω χαζοδείξει αλλά προς το παρόν με εκφράζει περισσότερο αυτή η λογική. Αν είναι κάτι σος θα το μοιραστώ πάντως".

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

Basalos

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)