Celebrity

06 Σεπτεμβρίου 2024 23:27

Αντρέας Γεωργίου: Η ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της Τουρκίας που θέλει το "Famagusta" μόνο στο ελληνικό Netflix

Αντρέας Γεωργίου: Η ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της Τουρκίας που θέλει το "Famagusta" μόνο στο ελληνικό Netflix

-

 Αντιδράσεις προκάλεσε στην Τουρκία η απόφαση του Netflix να εντάξει από τις 20 Σεπτεμβρίου την τηλεοπτική σειρά «Famagusta».

Ο πρόεδρος του τουρκικού Ανώτατου Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, Εμπουμπεκίρ Σαχίν, ανακοίνωσε σήμερα ότι η τηλεοπτική σειρά «Famagusta» θα προβληθεί από το Netflix μόνο στην Ελλάδα και όχι στις υπόλοιπες χώρες που λειτουργεί η πλατφόρμα διαδικτυακής ροής τηλεοπτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το Ανώτατο Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης της Τουρκίας κατέληξε στη συμφωνία αυτή με το Netflix κατόπιν μεταξύ τους διαβουλεύσεων.

Διαβάστε επίσης! Famagusta: Η σειρά θα μεταδοθεί από το Netflix μόνο στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Ανώτατο Τουρκικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την πλατφόρμα, ωστόσο ο Αντρέας Γεωργίου το βράδυ της Παρασκευής με μια ανάρτηση στο Instagram θέλησε να “απαντήσει” στην Τουρκία και για αυτό τον λόγο στο instastory του, έκανε mention τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Στέλια, Ίσλα και Αντριάνα! Οι δύο ανιψιές μου, η Στέλια και η Αντριάνα και η κόρη της παιδικής μου φίλης, Ίσλα. Είναι όλες Κύπριες! Η Isla είναι Τουρκοκύπρια και οι ανιψιές μου, Ελληνοκύπριες. Τις μεγαλώνουμε και τις μαθαίνουμε να αγαπούν η μία την άλλη.

Αυτό είναι το μήνυμα της σειράς Famagusta, που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την ανθρωπότητα. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζει και να αγαπά ελεύθερα… χωρίς σύνορα και περιορισμούς! Ελεύθερα!», έγραψε ο Αντρέας Γεωργίου στην ανάρτησή του.  

Αντρέας Γεωργίου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)