Media

06 Σεπτεμβρίου 2024 20:30

Famagusta: Η σειρά θα μεταδοθεί από το Netflix μόνο στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Ανώτατο Τουρκικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης

Famagusta: Η σειρά θα μεταδοθεί από το Netflix μόνο στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Ανώτατο Τουρκικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης

-

Αντιδράσεις προκάλεσε στην Τουρκία η απόφαση του Netflix να προβάλει από τις 20 Σεπτεμβρίου την τηλεοπτική σειρά «Famagusta».

Σήμερα, ο πρόεδρος του τουρκικού Ανώτατου Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, Εμπουμπεκίρ Σαχίν, ανακοίνωσε ότι η τηλεοπτική σειρά «Famagusta», που αναφέρεται στην εισβολή της Τουρκίας το 1974 στην Κύπρο, θα προβληθεί από το Netflix μόνο στην Ελλάδα και όχι στις υπόλοιπες χώρες που λειτουργεί η πλατφόρμα διαδικτυακής ροής τηλεοπτικού περιεχομένου.

Διαβάστε επίσης! Famagusta: Αντιδράσεις στην Τουρκία για την προβολή της σειράς στο Netflix! Η απάντηση του Κούλλη Νικολάου

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το Ανώτατο Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης της Τουρκίας κατέληξε στη συμφωνία αυτή με το Netflix κατόπιν μεταξύ τους διαβουλεύσεων.

Θυμίζουμε πως το Netflix έχει ανακοινώσει ότι η σειρά «Famagusta» θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα της για προβολή από τις 20 Σεπτεμβρίου, γεγονός που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στην Τουρκία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)