Celebrity

05 Σεπτεμβρίου 2024 13:38

Κηδεία Δάνη Κατρανίδη: Συγκινημένη η Παναγιώτα Βλαντή κρατώντας λευκά λουλούδια

Κηδεία Δάνη Κατρανίδη: Συγκινημένη η Παναγιώτα Βλαντή κρατώντας λευκά λουλούδια

-

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι από τον καλλιτεχνικό χώρο συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (05/09) στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, για να αποχαιρετήσουν τον Δάνη Κατρανίδη, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (01/09), στα 75 του χρόνια.

Από τους πρώτους που έφτασαν στο νεκροταφείο ήταν η Ελένη Ράντου, ο Σταμάτης Φασουλής και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη.

Το "παρών" στην κηδεία του Δάνη Κατρανίδη έδωσε και η Παναγιώτη Βλαντή, η οποία έφτασε στο Κοιμητήριο λίγο πριν τις 12:30, κρατώντας λευκά λουλούδια.

Η ηθοποιός ήταν εμφανώς συγκινημένη, καθώς είχε συνεργαστεί για πολλά χρόνια με τον Δάνη Κατρανίδη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Παναγιώτη Βλαντή αναφερόμενη στον Δάνη Κατρανίδη δήλωνε: "Είναι ένας άνθρωπος µε ήθος και είµαι ήσυχη πως θα ακουµπήσω στον συµπρωταγωνιστή µου. Με τον Δάνη µιλάµε µε τα µάτια. Είναι ένας καταξιωµένος ηθοποιός, θιασάρχης που µε έκανε να νιώσω επί ίσοις όροις, δεν κοίταξε να µε υπονοµεύσει και να µου τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια".

Πηγή φωτογραφιών: eurokinissi/ndp

Δανης

Δανης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)