Celebrity

05 Σεπτεμβρίου 2024 13:13

Κηδεία Δάνη Κατρανίδη: Συντετριμμένη η πρώην σύζυγός του, Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Κηδεία Δάνη Κατρανίδη: Συντετριμμένη η πρώην σύζυγός του, Μίρκα Παπακωνσταντίνου

-

Το τελευταίο «αντίο» στον Δάνη Κατρανίδη είπαν το μεσημέρι της Πέμπτης 5/9 φίλοι και συγγενείς του ηθοποιού ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, βρέθηκαν πρόσωπα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, και φυσικά από τον χώρο του θεάτρου.

Το "παρών" στο τελευταίο αντίο στον Δάνη Κατρανίδη έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Φασουλής, η Ελένη Ράντου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την Έφη Μουρίκη, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Κώστας Πρέκας, η Παναγιώτα Βλαντή, ο Σπύρος Μπιμπίλα, η Άντζελα Γκερέκου κ.α. 

Δείτε επίσης - Δάνης Κατρανίδης: Θλίψη στην κηδεία του (φωτογραφίες)

 Συντετριμμένη ήταν και η πρώην σύζυγός, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, με την οποία υπήρξε παντρεμένος ο Δάνης Κατρανίδης έξι χρόνια από το 1971 μέχρι το 1977.

Στην εξόδιο ακολουθία του, όπως θα δείτε παρακάτω στα παρακάτω στιγμιότυπα, δίπλα στη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, βρισκόταν ντυμένη στα μαύρα και ιδιαίτερα συγκινημένη και η επίσης πρώην σύζυγός του, η Ελίζα Πάλλη.

Δείτε τις που ακολουθούν.

κατρανίδης

κατρανίδης

κατρανίδης

κατρανίδης

Photo credits – Eurokinissi

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)