Celebrity

05 Σεπτεμβρίου 2024 09:28

Φεστιβάλ Βενετίας: Η εμφάνιση της Lady Gaga στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας "Joker: Folie a Deux"

Φεστιβάλ Βενετίας: Η εμφάνιση της Lady Gaga στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας "Joker: Folie a Deux"

-

Η Lady Gaga "έκλεψε" για άλλη μια φορά την παράσταση, καθώς την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας "Joker: Folie a Deux" σε σκηνοθεσία Τοντ Φίλιπς.

H 38χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός έκανε ακόμη μία εκκεντρική εμφάνιση, καθώς επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με τεράστια φούστα, ενώ η δαντέλα στο κεφάλι της ήταν αυτή που ξεχώρισε, καθώς την κάλυπτε τα μάτια.

Η Lady Gaga πόζαρε στο κόκκινο χαλί τόσο με τον σύντροφό της, Μάικλ Πολάνσκι, όσο και με τον Χοακίν Φίνιξ που επαναλαμβάνει τον ρόλο του διαβόητου κακού. Εκεί ήταν φυσικά και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τοντ Φίλιπς.

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Lady Gaga και του Μάικλ Πολάνσκι μετά την πρόσφατη επιβεβαίωση του αρραβώνα τους.

Η Lady Gaga και οΜάικλ Πολάνσκι εθεάθηκαν για πρώτη φορά μαζί το 2020 όταν φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Λας Βέγκας. Λίγες εβδομάδες αργότερα, δημοσιοποίησαν τη σχέση τους κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για το Super Bowl 2020 στο Μαϊάμι.

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: associated press

Gaga

Gaga

Gaga

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)