Celebrity

04 Σεπτεμβρίου 2024 15:00

Ήβη Αδάμου: Απάντησε στα αρνητικά σχόλια για το τραγούδι "Είπες" - "Ο Μιχάλης δεν θα έγραφε ποτέ κάποιο βρισίδι"

Ήβη Αδάμου: Απάντησε στα αρνητικά σχόλια για το τραγούδι "Είπες" - "Ο Μιχάλης δεν θα έγραφε ποτέ κάποιο βρισίδι"

-

Η Ήβη Αδάμου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα" στον Alpha Κύπρου.

Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τους στίχους του τραγουδιού "Είπες" που έχει γράψει ο Μιχάλης Κουινέλης και την… απαγορευμένη λέξη των στίχων που προκάλεσε αντιδράσεις.

"Το Είπες είναι ένα τραγούδι που έχει γράψει ο Μιχάλης. Εγώ το λατρεύω. Θεώρησα πως είναι ένα απόλυτα καλοκαιρινό κομμάτι και πίστευα ότι ο κόσμος θα ταυτιστεί με αυτό. Πάρα πολλές γυναίκες μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε ότι είναι ο ύμνος τους, ταυτίζονται με τον στίχο. Για κάποιον λόγο το λένε. Δεν είναι τυχαίο.

Ο στίχος λέει μόνο αλήθειες. Κι αν ακούμε ψέματα στην καθημερινότητα μας! Τώρα κάποιοι με τη λέξη π@πες τους φάνηκε περίεργο. Το νόημα ήταν εντελώς άλλο, δεν θέλω να εξηγώ τα αυτονόητα. Τι να εξηγήσω τώρα; Ότι δεν το εννοούσαμε με την πονηρή έννοια αλλά με την έννοια των ψεμάτων.

Ο Μιχάλης δεν θα έγραφε ποτέ κάτι περίεργο ή κάποιο βρισίδι. Άσε που είναι μια λέξη που τη χρησιμοποιούμε όλοι στην καθημερινότητα, μην το παίζουμε ξαφνικά όλοι αθώοι... Πάντα κάποιος θα πει κάτι αρνητικό, όσο σωστά και να τα κάνεις τα πράγματα. Πολλές φορές οι καλλιτέχνες βρισκόμαστε στο στόχαστρο, όλοι έχουν κάτι να πουν" ανέφερε η Ήβη Αδάμου.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 8.05' και μετά:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)