Celebrity

02 Σεπτεμβρίου 2024 22:20

Χρήστος Λούλης: Απαντά για τις τουρκικές αντιδράσεις που προκάλεσε η είσοδος του "Famagusta" στο Netflix! "Οι μαρτυρίες που έχουμε είναι αληθινές"

Χρήστος Λούλης: Απαντά για τις τουρκικές αντιδράσεις που προκάλεσε η είσοδος του "Famagusta" στο Netflix! "Οι μαρτυρίες που έχουμε είναι αληθινές"

-

Στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου μίλησε ο Χρήστος Λούλης τη Δευτέρα 2/9 με αφορμή τις τουρκικές αντιδράσεις μετά την είσοδο της σειράς, «Famagusta», όπου πρωταγωνιστεί στο Netflix.

«Δε με εξέπληξε η αντίδραση από την τουρκική πλευρά, δυστυχώς. Αισθάνομαι περίεργα που χρειάζεται να σχολιάσω το συγκεκριμένο γεγονός, με την έννοια του ότι οι δραματοποιημένες μαρτυρίες που έχουμε από το παρελθόν είναι πέρα για πέρα αληθινές με ονοματεπώνυμο ανθρώπων που ζουν ακόμα. Είναι περίεργο να ακούς κάποιον να λέει ότι αυτό είναι προπαγάνδα ενώ πρόκειται για κάτι που διαμόρφωσε τη ζωή τους και πολλών συγγενών τους. Είναι μια μαύρη τρύπα στις ψυχές πολλών ανθρώπων στην Κύπρο.

Δείτε επίσης - Famagusta: Αντιδράσεις στην Τουρκία για την προβολή της σειράς στο Netflix! Η απάντηση του Κούλλη Νικολάου

Καταλαβαίνουμε όλοι ότι υπάρχει η ιστορική αλήθεια και υπάρχουν και οι πολιτικές σκοπιμότητες, οι γεωπολιτικές, που αναγκάζουν τη μια ή την άλλη πλευρά να αποκρύπτουν ένα κομμάτι. Η σειρά ασχολείται με το τι συνέβη στην εισβολή. Φέτος κλείνουμε 50 χρόνια από την εισβολή και η εισβολή έχει κάποιες αλήθειες που δε μπορούν να αμφισβητηθούν…  Στις αφηγήσεις που έχουμε, οι άνθρωποι σημειώνουν ότι ήταν φίλοι με αυτούς τους ανθρώπους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Χρήστος Λούλης:


Photo credits – ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)