Celebrity

02 Σεπτεμβρίου 2024 20:00

My Style Rocks: Αυτή θα είναι η νέα κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας

My Style Rocks: Αυτή θα είναι η νέα κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας

-

 Επιστρέφει για όγδοη σεζόν το “My Style Rocks” μέσα από τη συχνότητα ρου ΣΚΑΪ.

Το ριάλιτι μόδας θα είναι ανανεωμένο, αφού η κριτική επιτροπή αλλάζει και σε αυτή θα δούμε τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Γιώργο Καράβα.

Οι τρεις κριτές λίγο πριν την πρεμιέρα μίλησαν στην εκπομπή “Summer’s Cool” και τον Ισίδωρο Φίκαρη για όσα θα δούμε στο ανανεωμένο “My Style Rocks”.

 «Δεν θέλω να με λέω κολώνα, γιατί οι κολώνες δεν εξελίσσονται κι εγώ θέλω τη φετινή χρονιά να διερευνήσουμε τις νέες τάσεις, να δούμε καινούρια πράγματα στο στυλ, να ανακαλύψουμε καινούριες προσωπικότητες, νέες ιδέες. Η διαδικασία του bootcamp είναι μια νέα διαδικασία για το MSR, έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον, πολύ ωραίες προσωπικότητες, πολύ στυλ και αρκετά κακόγουστα πράγματα. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε την πιο σωστή επιλογή.

Μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό να είναι δίπλα μου η Έλενα Χριστοπούλου. Μετά τον κύκλο που είμασταν μαζί, έχουμε γίνει πάρα πολύ καλοί φίλοι, κάνουμε πολύ παρέα, οπότε μου φαίνεται πολύ κανονικό και είμαι χαρούμενος. Είναι πολύ καλό παιδί ο Γιώργος Καράβας, με ισχυρή άποψη και για τη μόδα και τις προσωπικότητες. Εντυπωσιάστηκα με τις γνώσεις και την άποψή του, οπότε κυλάει πολύ ωραία. Είμαι γλυκός, αλλά αυστηρός στα γυρίσματα. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν», δήλωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Η ‘Έλενα Χριστοπούλου, η οποία επέστρεψε στο ριάλιτι μόδας, είπε στην κάμερα: «Τον γνώριζα τον δρόμο και επέστρεψα στη θέση μου. Είναι μια καρέκλα που έχω αγαπήσει και μου έχει λείψει πολύ. Μου αρέσει πάρα πολύ που είμαστε μέσα στην επιλογή των παικτριών, τις γνωρίζουμε καλύτερα και ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε. Περιμένω μέσα από τις δυσκολίες της καθημερινότητας που περνάμε, νομίζω ότι είναι ωραίο να βλέπουμε χαρούμενες εικόνες, με έμπνευση και να είναι αυθεντικές.

Το βασικό είναι να μένουν οι σχέσεις και όταν δεν είσαι μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας. Να υπάρχει λειτουργικότητα και ισορροπία πίσω από αυτές. Η σχέση μου με τον Στέλιο είναι πολύ ωραία και δεν έχει αλλάξει και σταματήσει καθόλου. Είναι κέρδος αυτό. Όταν μου είπαν ότι θα είναι ο Γιώργος αισθάνθηκα ασφαλής».

Τέλος, ο Γιώργος Καράβας δήλωσε από την πλευρά του: «Νιώθω πολύ όμορφα και ευχαριστώ το κανάλι που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία. Με την Έλενα Χριστοπούλου δεν έχουμε υπάρξει ξανά συνεργάτες, αλλά από αυτό το πρώτο γύρισμα διαπίστωσα μια πολύ όμορφη ενέργεια και με χαροποιεί ιδιαίτερα. Τόσο με την Έλενα, όσο και με τον Στέλιο. Η συνεργασία μας είναι πολύ όμορφη. Πιστεύω πολύ στη δεύτερη ευκαιρία, δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε τον ρόλο του μπαμπούλα, είμαστε εδώ για να τους δώσουμε ιδανικά τα φώτα μας και τις συμβουλές για να βελτιωθούν».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)