Celebrity

02 Σεπτεμβρίου 2024 17:43

Μαρία Κορινθίου & Γιάννης Αϊβάζης: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν & οι ευχές για την γιορτή της κόρης τους, Ισμήνης

Μαρία Κορινθίου & Γιάννης Αϊβάζης: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν & οι ευχές για την γιορτή της κόρης τους, Ισμήνης

-

Την ονομαστική της εορτή είχε χθες 1/9 η κόρη του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι χώρισε πριν μερικές εβδομάδες ωστόσο έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την Ισμήνη.

Έτσι, με αφορμή την γιορτή της η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην κόρη του δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες.

Δείτε επίσης - Μαρία Κορινθίου & Γιάννης Αϊβάζης: Κάνουν διακοπές μαζί στην Κρήτη μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους! Οι φωτογραφίες που τους "πρόδωσαν"

«Μy partner in Life. Το παιδάκι μου, η κόρη μου, σήμερα έχει την γιορτή της. 1η Σεπτεμβρίου και γιορτάζουμε το υπέροχο ελληνικό πριγκιπικό της όνομα ΙΣΜΗΝΗ, που το κληρονόμησε από την υπέροχη γιαγιάκα της. Χρόνια πολλά υπέροχο μου, φωτεινό μου πλάσμα! Ps: Φυσικά με πολλές διαπραγματεύσεις, όρους και προϋποθέσεις, μου δόθηκε η άδεια δημοσίευσης φωτογραφίας και ειδικά πρόσφατης φωτογραφίας. Για ταγκαρισμα φυσικά ούτε λόγος», έγραψε η Μαρία Κορινθίου.

Και ο Γιάννης Αϊβάζης όμως με την σειρά του ανέβασε μία φωτογραφία της Ισμήνης και της ευχήθηκε: «Χρόνια πολλά Μωράκι μου,

Βάσανο μου, κοριτσάκι μου, Αεκάρα μου … να σε χαίρομαι! Εγώ την πήρα την έγκριση».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)