Media

02 Σεπτεμβρίου 2024 16:59

Famagusta: Αντιδράσεις στην Τουρκία για την προβολή της σειράς στο Netflix! Η απάντηση του Κούλλη Νικολάου

Famagusta: Αντιδράσεις στην Τουρκία για την προβολή της σειράς στο Netflix! Η απάντηση του Κούλλη Νικολάου

-

Αντιδράσεις προκάλεσε στην Τουρκία η απόφαση του Netflix να προβάλει από τις 20 Σεπτεμβρίου την τηλεοπτική σειρά «Famagusta».

Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη σειρά αναφέρεται στην εισβολή της Τουρκίας το 1974 στην Κύπρο και έχει ήδη μεταδοθεί στην Ελλάδα.

Μάλιστα, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, σε ανακοίνωσή του, υποστηρίζει ότι η σειρά με τίτλο "Famagusta", η οποία θα μεταδοθεί σε ψηφιακή πλατφόρμα, εξυπηρετεί τη μαύρη προπαγάνδα των Ελληνοκυπρίων και ισχυρίζεται ότι διαστρεβλώνει ιστορικά γεγονότα.

 Δείτε επίσης - Famagusta: Μπαίνει στο Netflix! Η ανακοίνωση του Ανδρέα Γεωργίου

Με την σειρά του ο Κούλλης Νικολάου, μιλώντας στην εκπομπή «Summer’s cool», σχολίασε το θέμα που έχει προκύψει με το Famagusta μετά τις τουρκικές αντιδράσεις για τη σειρά.

«Είναι προϊόν μυθοπλασίας και το ξέρει ο θεατής. Όποιος αμφισβητεί τα γεγονότα, το λέω σαν Κούλλης Νικολάου μπορώ να φιλοξενήσω και τον υπουργό Πολιτισμού να έρθει στην Κύπρο και να μιλήσει με τους ανθρώπους που έχουν βιώσει τα γεγονότα», επισήμανε ο Κούλλης Νικολάου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα σχολίασε ο Κούλλης Νικολάου:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)