Celebrity

30 Αυγούστου 2024 13:38

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το δημόσιο μήνυμα για τον σύζυγό της, Φώτη Μπενάρντο - "11 χρόνια πριν..."

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το δημόσιο μήνυμα για τον σύζυγό της, Φώτη Μπενάρντο - "11 χρόνια πριν..."

-

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον σύζυγό της, Φώτη Μπενάρντο, καθώς έχουν επέτειο και γιορτάζουν 11 χρόνια σχέσης.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Ηλέκτρα και τη Λυδία, παραμένει αγαπημένο και ευτυχισμένο, όπως και στην αρχή.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Αυγούστου, η ηθοποιός έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα.

"11 χρόνια πριν ήρθες και με πήρες μαζί σου για πάντα… Σε θυμάμαι να έρχεσαι προς το μέρος μου στο πρώτο μας ραντεβού και να σκέφτομαι: «Αυτός είναι, αυτός είναι όλα όσα ονειρεύτηκα». Γεμάτος αυτοπεποίθηση, ταλέντο, καλοσύνη, χιούμορ και καθαρή ψυχή.

Και μετά ήρθαν τα κορίτσια μας. Και κάθε μέρα παλεύουμε μαζί, βάζουμε στόχους μαζί, ονειρευόμαστε μαζί και ότι χαλάει το φτιάχνουμε. ΜΑΖΙ. Χρόνια μας καλά και πολλά" έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, δημοσιεύοντας παράλληλα μερικά κοινά στιγμιότυπα με τον Φώτη Μπενάρντο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)