Fashion

29 Αυγούστου 2024 15:40

Ελένη Μενεγάκη: Το φόρεμα που έβαλε σε βραδινή έξοδό της στην Άνδρο δεν πρέπει να λείπει από την βαλίτσα σου για τις διακοπές

Ελένη Μενεγάκη: Το φόρεμα που έβαλε σε βραδινή έξοδό της στην Άνδρο δεν πρέπει να λείπει από την βαλίτσα σου για τις διακοπές

-

Μία νέα βραδινή έξοδο στο Μπατσί της Άνδρου πραγματοποίησε η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ της Τετάρτης.

Η παρουσιάστρια που περνά τις περισσότερες ημέρες του καλοκαιριού στο νησί του Αιγαίου μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους fans της και το φόρεμα που επέλεξε δεν πρέπει να λείπει, σίγουρα, από την βαλίτσα σου!

Όπως θα δείτε η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε φορώντας ένα μάξι πορτοκαλί φόρεμα το οποίο είναι άνετο, θηλυκό και κολακεύει όλα τα σωματότυπα.

Η στένεψη στη μέση βοηθά να αναδείξεις τις καμπύλες του σώματός σου ενώ το μήκος βολικό για πέδιλο φλατ αλλά και πλατφόρμες.

Δείτε επίσης - Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία από βραδινή έξοδο στις διακοπές της λίγο πριν αποχαιρετήσει το καλοκαίρι

Παράλληλα, επειδή είναι τέλος καλοκαιριού το μαύρισμα που έχεις κάνει αναδεικνύεται απίστευτα με το συγκεκριμένο φόρεμα καθώς η αντίθεση που γίνεται είναι άκρως καλοκαιρινή και θερμή!

Δείτε παρακάτω το φόρεμα που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)