Celebrity

29 Αυγούστου 2024 11:30

Χάρης Δούκας: Σπάνια έξοδος με την σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της (Φωτό)

Χάρης Δούκας: Σπάνια έξοδος με την σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της (Φωτό)

-

Στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Γεωργία Πολυτάνου.

Το αγαπημένο ζευγάρι παρακολούθησε την παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη με τους Λένα Παπαληγούρα, Λουκία Μιχαλοπούλου, Λυδία Κονιόρδου, Άκη Σακελλάριου, Γιάννη Τσορτέκη και τη Μαρίνα Σάττι ως σολίστ.

Δείτε επίσης! Χάρης Δούκας: Απαντά για τον γάμο με την σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου - "Περιμένω να διαλέξει ημερομηνία"

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε τον Χάρη Δούκα και τη Γεωργία Πολυτάνου σ’ αυτή τη σπάνια δημόσια έξοδό τους, αρκετά χαλαρούς και ευδιάθετους.

Μάλιστα, η Γεωργία Πολυτάνου εμφανίστηκε έχοντας κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Συγκεκριμένα, η ίδια έκοψε πιο κοντά τα μαλλιά της και άλλαξε το χρώμα, από μαύρο σε καστανόξανθο.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Χάρης Δούκας

Χάρης Δούκας

Χάρης Δούκας

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)